Un oficial de la CSA a trădat! ”Mă bucur când FCSB are realizări”

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
22/12/2017, 19:30
Un oficial de la CSA a trădat! ”Mă bucur când FCSB are realizări”

Fosta glorie a grupării militare, Ştefan Iovan, o va susţine pe FCSB în cupele europene. Directorul sportiv de la CSA Steaua a recunoscut deschis că se bucură de calificarea în primăvara europeană a formaţiei patronate de Gigi Becali.

”Îi urmăresc pe cei de la FCSB. Chiar mă bucur când au realizări. Aşa este normal să gândească fiecare dintre noi, trebuie să gândim pentru binele fotbalului românesc. Cum să nu ne bucurăm când este în primăvara europeană?”, a spus căpitanul de la Sevilla.

Trădarea lui Iovan i-a luat prin surprindere pe suporteri

Declaraţia lui Ştefan Iovan i-a luat prin surprindere pe suporteri care cred că fostul fundaş a trădat CSA Steaua. Ultraşii din peluza Sud şi-au declarat sprijinul pentru echipa Armatei, care în acest sezon joacă în Liga a 4-a şi are promovarea drept obiectiv principal.

Ştefan Iovan a jucat cea mai mare parte a carierei la Steaua (1980-1991, 1992), iar după ce s-a retras din activitatea de jucător a lucrat la formaţia roş-albastră doar după ce echipa a fost preluată de Gigi Becali: în perioadele 2000-2002 şi 2002-2003 ca secund al lui Victor Piţurcă şi în 2002 ca director. Înainte, a fost antrenor la juniorii Stelei.

FCSB o va înfrunta pe Lazio în 16-imile de finală ale Europa League. Partida din prima manşă va avea loc la 15 februarie, pe Arena Naţională, iar returul o săptămână mai târziu pe Stadio Olimpico din Roma.

Închide ×