Carousel hot news

Trădare! Fiul unei foste glorii a Stelei face fotbal la Dinamo

Edan, fiul selecţionerului şi al Vicăi Blochina, a început să practice sportul care l-a făcut celebru pe tatăl său. Din nefericire pentru Piţurcă, puştiul a ales să evolueze la Dinamo,...
Autor: Răzvan Scarlat | 29.01.2014 | 13:39
Trădare! Fiul unei foste glorii a Stelei face fotbal la Dinamo

Edan, fiul selecţionerului şi al Vicăi Blochina, a început să practice sportul care l-a făcut celebru pe tatăl său. Din nefericire pentru Piţurcă, puştiul a ales să evolueze la Dinamo, rivala de moarte a Stelei, echipa unde “Satana” a făcut istorie. Edan este înscris la una dintre grupele de copii şi juniori din “Ştefan cel Mare”.

„Aşa s-a întîmplat, să-l duc la Dinamo… N-a fost o decizie luată în ciuda lui Piţi, despre care toata lumea ştie că e stelist. În plus, şi eu tot cu Steaua ţin, doar că prietenii mei care au copiii la fotbal la Dinamo mi-au descris condiţiile de aici, mi-au spus ce grijă au antrenorii de copii, aşa că era normal să aleg ce e mai bine pentru Edan”, a declarat Vica pentru click.ro.

Vica Blochina susţine că se va consulta cu fostul ei amant în cazul în care Edan va primi oferte de transfer. „Piţi sigur ştie foarte bine care club e potrivit pentru Edan şi, dacă va avea alte propuneri, le vom discuta! Eu îl vreau în viaţa copilului meu, pentru că îmi doresc ca Edan să nu-i simtă lipsa şi să aibă parte de tot ce este mai bun în viaţa asta”, a spus Vica.

VICA_02_f9aeb80a2a

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE