Sport

Trădarea la care nimeni nu se gândea. Dinamo, refuzată în ultima clipă de un dublu campion cu FCSB: “Aș strica relația cu ei”

Un fost jucător de la FCSB a fost aproape să semneze cu Dinamo București. Fotbalistul a refuzat oferta pentru a nu strica relațiile cu suporterii „roș-albaștrilor”.
30.09.2022 | 13:26
Tradarea la care nimeni nu se gandea Dinamo refuzata in ultima clipa de un dublu campion cu FCSB As strica relatia cu ei
Florin Gardoș a mărturisit că a fost aproape să facă pasul în Ștefan cel Mare, la Dinamo București. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Un fost dublu campion cu FCSB a fost aproape să facă pasul în Ștefan cel Mare. Florin Gardoș, fostul fotbalist din lotul „roș-albaștrilor”, a refuzat oferta pentru a nu strica relația cu fanii FCSB-ului.

Florin Gardoș, aproape să o trădeze pe FCSB: „Aș strica relația cu ei”

Florin Gardoș (33 de ani) a mărturisit că ar fi putut evolua pentru Dinamo încă din urmă cu 3 ani. Fostul fundaș juca în acea vreme pentru Universitatea Craiova de care avea să se despartă în 2019.

ADVERTISEMENT

Dinamo intrase pe fir pentru semnătura fostului jucător de la FCSB, însă Gardoș a explicat motivele pentru care nu a ajuns în Ștefan cel Mare. „Dar a contat foarte mult ideea asta, că am făcut ceva la Steaua, sunt apreciat de steliști și am spus că aș strica oarecum relația cu ei”, a mărturisit Florin Gardoș, la Pro Arena.

Fotbalistul consideră că în cele din urmă a luat decizia cea bună. „Nu-mi pare rău că până la urmă nu am mers, pentru că Dinamo a luat-o tot în jos de atunci… Deci până la urmă a fost o decizie bună”, a adăugat Gardoș.

ADVERTISEMENT

Gardoș a plecat de la Craiova, după scandalul cu Devis Mangia pe banca oltenilor

Florin Gardoș a plecat de la Craiova în urma scandalului de la echipă care îl avea protagonist pe Devis Mangia, tehnicianul oltenilor în acea vreme. „Am fost într-o postură destul de dificilă la un moment dat, că tot am pomenit de Mangia mai devreme, când a apărut acel conflict și eu știam că trebuie să plec de la Craiova”, a mai spus Florin Gardoș.

Devis Mangia a fost recent suspendat de la conducerea naționalei Maltei, după ce a fost acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale unui fotbalist din lot.

ADVERTISEMENT

În primăvara anului trecut, fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a menționat că Devis Mangia ar fi gay și că Răzvan Popa, fostul fotbalist de la Universitatea Craiova s-ar fi aflat în aceeași situație cu cea a maltezului, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK.

Mircea Rednic, omul care l-a vrut pe Gardoș la Dinamo

În momentul în care Gardoș a părăsit tabăra oltenilor, pe banca lui Dinamo se afla Mircea Rednic. Cu 14 meciuri adunate la echipa națională a României, Gardoș a mărturisit că Rednic l-a vrut în tricoul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„În acel moment era domnul Mircea Rednic antrenor la Dinamo, am avut o discuție cu el și mă dorea acolo, mi-a fost destul de greu să-i refuz, trebuie să recunosc, ideal ar fi fost să rămân în București, iar Dinamo era o echipă mai importantă decât Iașiul, unde am ajuns eu atunci”, a adăugat Florin Gardoș.

Ultima oară la Academica Clinceni, Florin Gardoș s-a retras din activitate anul acesta, la vârsta de 33 de ani. Fundașul central a strâns 122 de meciuri pentru FCSB. În carieră, Florin Gardoș a mai evoluat pentru Someșul Satu Mare, Concordia Chiajna, Steaua București (n.r. FCSB), Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT