Fotbal international

„Trădătoarea” Izabel Goulart a lăsat Germania pentru Brazilia

Izabel Goulart, supermodelul Victoria's Secret, l-a susținut în Qatar pe germanul Kevin Trapp, însă nu a uitat de prima iubire, naționala Braziliei.
09.12.2022 | 07:56
Izabel Goulart are peste 4,5 milioane de fani pe Instagram. Sursă foto: Instagram @izabelgoulart
ADVERTISEMENT

Izabel Goulart a făcut senzație la Campionatul Mondial și e poate cea mai cunoscută fană a Braziliei, aparițiile sale pe stadion devenind virale pe Instagram.

Izabel Goulart, fanul numărul unu al Braziliei la Campionatul Mondial

După eliminarea rușinoasă a Germaniei, logodnica portarului Kevin Trapp a susținut-0 pe Brazilia în Qatar, iar modelul a atras toate privirile.

ADVERTISEMENT

De altfel, popularitatea braziliencei a explodat în timpul Campionatului Mondial, așa cum e cazul și Ivanei Knoll, cea mai sexy fană de la Campionatul Mondial. Izabel Goulart a surclasat-o însă pe croată și a ajuns la peste 4,5 milioane de urmăritori doar pe Instagram!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)


Izabel Goulart este foarte apropiată de naționala Braziliei, iar la meciul împotriva Coreei de Sud a stat în tribune alături de tatăl lui Neymar Jr.

ADVERTISEMENT

Cine este Izabel Goulart: „Eu și Kevin facem sex de 4-5 ori pe săptămână”

Izabel Goulart are 38 de ani și s-a născut la Sao Paolo în 1984, într-o familie săracă și a avut nu mai puțin de șase frați și surori.

A făcut carieră în modelling, unde a defilat prima oară pentru brandul Victoriei Beckham în 2005. A apărut de mai multe ori pe coperta celebrelor reviste Vogue și Elle.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)


Iubita lui Kevin Trapp își permite prin prisma meseriei să călătorească des între New York și Frankfurt, pentru a fi alături de Kevin Trapp. De altfel, acest lucru s-a întâmplat și în Qatar. Izabel Goulart a luat o pauză pentru a participa la un eveniment în Miami, apoi a zburat la Frankfurt și a revenit în Qatar pentru următorul meci al Braziliei!

„Când îl întâlnești pe cel care îți schimbă viața în toate sensurile posibile, ești sigură că el este acela”, a fost declarația de dragoste a lui Izabel Goulart pentru Kevin Trapp, în momentul în care cei doi s-au logodit. Sexy-brazilianca a atras atenția după o declarație cu privire la relația cu portarul lui Eintracht Frankfurt: „Eu și Kevin facem sex de 4-5 ori pe săptămână, dar nu când echipa lui pierde”, a surprins manechinul.

ADVERTISEMENT

Izabel Goulart, una dintre cele mai bogate femei din Brazilia

Deși are 38 de ani, fiind una dintre cele mai „coapte” partenere de fotbaliști de la Campionatul Mondial din Qatar, Izabel Goulart arată incredibil din punct de vedere fizic, face foarte mult sport și practică yoga, având un abdomen de invidiat.

Este considerată una dintre cele mai sexy fotomodele din lume și una dintre cele mai bogate femei din Brazilia. Izabel a vorbit și despre stilul ei de viață extrem de sănătos:

„Sunt un model profesionist, dar de asemenea un sportiv, o prietenă, o fiică, o soră, și multe alte lucruri. Antrenamentele m-au ajutat să scap de stres și frici, și să am acces în alte aspecte ale vieții. Le spun antrenorilor, să mă pregătească de parcă aș deveni un sportiv profesionist”. 

Izabel Goulart va putea să susțină din nou Brazilia de pe stadion la meciul din sferturile de finală împotriva Croației, vineri, 9 decembrie, de la ora 17:00.


  • 1,38 este cota GET’S BET pentru pronosticul „2 solist” la Croația – Brazilia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT