News

Trafic dirijat cu baioneta de un bărbat din Brăila. Cum au reacționat oamenii legii când l-au văzut

Un bărbat a dirijat traficul, în Brăila, cu o baionetă. FANATIK vă spune cum au reaționat oamenii legii când l-au văzut
27.08.2021 | 17:18
Trafic dirijat cu baioneta de un barbat din Braila Cum au reactionat oamenii legii cand lau vazut
ADVERTISEMENT

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc joi noaptea, în jurul orei 21:10, la Brăila. Un bărbat a dirijat traficul în mijlocul unei intersecții, folosind o baionetă.

Potrivit informațiilor transmise de polițiștii brăileni, omul încerca să-și ajute numeroasele rude să traverseze pe la o trecere de pietoni.

ADVERTISEMENT

Trafic dirijat cu baioneta de un bărbat din Brăila. Cum au reacționat oamenii legii când l-au văzut

În timp ce dirija traficul cu un cuțit de 20 de centimetri, în centrul unei intersecţii din zona Plantelor, bărbatul a fost observat de un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila. Acesta din urmă a reușit să-l deposedeze de baionetă și să-l imobilizeze.

„În drumul său spre serviciu, în apropierea intersecţiei dintre Bulevardul Dorobanţilor şi Calea Galaţi, jandarmul a observat un bărbat ce avea asupra sa un cuţit tip baionetă şi „dirija” traficul rutier, în încercarea de a-şi ajuta rudele numeroase să traverseze pe trecerea de pietoni,” a transmis IPJ Brăila, potrivit News.ro

ADVERTISEMENT

„După ce a coborât din maşină, experienţa şi pregătirea profesională au făcut diferenţa: s-a apropiat rapid de individ, a strigat “Stai pe loc!”, după care l-a deposedat de cuţit şi l-a imobilizat. A sunat imediat după ajutor, iar în sprijin au sosit jandarmii şi poliţiştii aflaţi în serviciu,” a adăugat.

Ulterior, atât bărbatul cât și arma albă au ajuns pe mâninile polițiștilor. În cauză se vor lua măsurile legale care se impun.

ADVERTISEMENT

Nu au fost singurul incident cu care au avut de a face polițiștii brăileni în aceste zile. Doi bărbați au fost prinși băuți la volan, scrie ObiectivBR.

Doi bărbați din Brăila, prinși băuți la volan în aceeași zi

Incidentele s-au petrecut miercuri, 25 august. Primul dintre ei a fost oprit de oamenii legii dimineața, în jurul orei 08:15. Acesta are 39 de ani și conducea un vehicul pe DE 584, în afara municipiului Brăila, către Slobozia.

ADVERTISEMENT

Când a fost testat cu aparatul etilotest s-a constatat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus a spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar un dosar penal a fost deschis pe numele acestuia.

Al doilea incident s-a petrecut în miez de noapte. Un tânăr de 23 de ani a fost oprit de polițiști pe e Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din Brăila.

La testarea cu aparatul etilotest, alcoolemia acestuia a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca și primul dintre ei, a fost condus la recoltarea probelor, iar un dosar penal a fost deschis.

ADVERTISEMENT