ADVERTISEMENT
News

Trafic înfiorător pe Valea Prahovei! DN1, aproape blocat. Vama Nădlac, luată cu asalt

Autor: Alexandru Năstase | 03.01.2021 | 20:45
Trafic înfiorător pe Valea Prahovei! DN1, aproape blocat. Vama Nădlac, luată cu asalt
Polițiștii fac eforturi pentru deblocarea traficului. Sursa foto - hepta.ro

Trafic înfiorător pe Valea Prahovei acolo unde DN1 este aproape blocat de maşini. Se întâmplă lucrul acesta după ce turiștii au început să plece din staţiuni.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor oficiale, coloanele de maşini se întind pe distanţe mari între Braşov şi Ploieşti, pe ambele sensuri de mers.

De altfel, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în ultima zi a acestei săptămâni, DN 1 este foarte aglomerat în special pe sensul de mers către Braşov.

ADVERTISEMENT

Trafic înfiorător pe Valea Prahovei!

În mai multe zone s-au format ambuteiaje, iar coloanele de maşini se întind pe mulţi kilometri. Întreaga situație creează haos în trafic.

„Trafic intens pe Centura de Vest Ploieşti, coloană aproximativ 500 de metri (sensul giratoriu Lukoil, către Braşov).

ADVERTISEMENT

Trafic intens, zona Comarnic pe direcţia către Bucureşti (coloană de la km 115 până la km 108). Trafic intens şi pe Centura staţiunii Sinaia, pe direcţia către Braşov (coloană de la km 123 până la km 130).

Trafic intens în zona Buşteni pe ambele sensuri (coloană de maşini de la limita cu judeţul Braşov până la km 132, pe direcţia către Bucureşti. Plouă, carosabil umed)”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

ADVERTISEMENT

Numeroase echipaje de Poliţie se află în zonele aglomerate de pe Valea Prahovei şi încearcă să fluidizeze traficul. Din păcate, eforturile acestora par a fi în zadar.

Vă reamintim că același lucru s-a petrecut și în ultimele două zile. Sute de mașini au stat în așteptare și au ajuns cu întârziere la locul de cazare.

ADVERTISEMENT

A fost o adevărată lovitură din partea hotelierilor. Aceștia și-au frecat mâinile de fericire și au anunţat că au avut aproape toate locurile ocupate pentru Revelion.

Culmea, oamenii par că au uitat că este o perioadă cu restricţii din cauza pandemiei COVID. Românii nu au mai ținut cont de măsurile luate de autorități  și au petrecut serios în noaptea dintre ani, dar și în primele zile ale lunii ianuarie, atunci când au luat cu asalt pârtiile.

ADVERTISEMENT

Este haos și la Vama Nădlac. Românii veniți în țară pentru sărbători se reîntorc în diasporă. Au format cozi uriașe la graniţă, în punctul de trecere Nădlac II.

Poliţiştii de Frontieră au raportat ambuteiaje pe sensul de ieşire din România şi solicită şoferilor să folosească şi alte puncte de trecere a graniţei. Cele mai mari probleme sunt pe sensul de ieşire din ţară, spre Ungaria.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!