Trafic RESTRICŢIONAT în Capitală pentru comemorarea Holocaustului împotriva romilor

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
02/08/2016, 08:08
Trafic RESTRICŢIONAT în Capitală pentru comemorarea Holocaustului împotriva romilor

Traficul rutier este restricţionat, marţi dimineaţă, pe mai multe străzi din centrul Capitalei, între orele 9.30 şi 10.30, pentru comemorarea Holocaustului împotriva romilor.

Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Capitalei a avizat organizarea şi desfăşurarea unui ceremonial de comemorare, marţi, la Memorialul Victimelor Holocaustului, de la intersecţia Străzii Ion Brezoianu cu Strada Lipscani.

Prin urmare, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul 09.30 – 10.30 astfel:

– pe Strada Anghel Saligny, între Splaiul Independenţei şi Strada Lipscani;

– pe Strada Mihai Vodă, între acces IGPR şi Splaiul Independenţei;

– pe Strada Lipscani, între acces IGPR şi Strada Anghel Saligny.

Agenţia Naţională pentru Romi (ANR) organizează, marţi, începând cu ora 9.00, ceremonia de comemorare a Holocaustului împotriva romilor, la Memorialul Victimelor Holocaustului în România.

A doua parte a evenimentului are loc începând cu ora 11.00, la Cercul Militar Naţional (Strada Constantin Mille nr. 1), unde va fi evocată istoria recentă, cu privire la romii din România, care au fost victime ale Holocaustului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Ziua europeană de comemorare a victimelor genocidului romilor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost fixată la 2 august, printr-o rezoluţie a Parlamentului European, din 15 aprilie

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×