News

Trafic restricționat în București în weekend. Străzile unde nu se poate circula sâmbătă și duminică

Trafic restricționat în București în weekend. Străzile unde nu se poate circula sâmbătă și duminică pentru că aici se va filma un spot publicitar.
26.05.2023 | 09:23
Trafic restrictionat in Bucuresti in weekend Strazile unde nu se poate circula sambata si duminica
Trafic restricționat în București în weekend. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trafic restricționat în București în weekend. Străzile unde nu se poate circula sâmbătă și duminică pentru că aici se va filma un spot publicitar, potrivit unui anunț făcut de Brigada Rutieră a Capitalei. Potrivit datelor oficiale, traficul va fi restricționat în perioada 26 – 30 mai, pe mai multe străzi.

Trafic restricționat în București în weekend

Restricțiile vor fi valabile chiar și noaptea. ”Traficul rutier va fi restricţionat, în perioada 26 – 30 mai, pe mai multe străzi, noaptea şi dimineaţa, în vederea realizării unor filmări pentru un spot publicitar”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. Așadar, conform anunțului oficial, traficul rutier va fi restricționat astfel:

ADVERTISEMENT

În 26 și 27 mai, între orele 00:00 – 06:00 pe strada Varșovia, segmentul de drum între strada Londra și Piața Quito, cu excepția riveranilor, pe banda 1 din sensul giratoriu din Piața Quito către strada Varșovia. În 27 mai, între orele 05:00 – 8:45, pe Calea Victoriei, începând de la intersecția cu strada C.A. Rosetti. Aici este menționat că va fi permisă circulația de la intersecția străzii Ştirbei Vodă – Calea Victoriei până la strada C.A. Rosetti inclusiv.

Totodată, circulația va fi restricționată în 28 mai în intervalul 5:00 – 13:00 pe Bulevardul Aviatorilor, ambele sensuri de mers, fiind vorba de segmentul de drum cuprins între Monumentul Eroilor Aerului şi Piaţa Charles de Gaulle. Autoritățile menționează că în intersecţia Monumentul Eroilor Aerului şi în rondul de la Piaţa Charles de Gaulle circulația va fi permisă.

ADVERTISEMENT

Aceleași restricții sunt valabile pe 28 mai între 5:00 – 13:00 pe Bulevardul Aviatorilor, ambele sensuri de mers, iar pe 30 mai între 5:00 – 10:00 în intersecția străzii Benjamin Franklin cu strada Nicolae Golescu. Așadar, pe strada Benjamin Franklin, începând de la Calea Victoriei până la bulevardul Gheorghe Magheru, şi pe strada Nicolae Golescu, începând de la intersecţia cu strada Episcopiei până la strada C.A. Rosetti.

Tot pe 30 mai circulația va fi închisă în intervalul orar 5:00 – 22:00, pe strada Constantin Esarcu, între strada Episcopiei şi strada Nicolae Golescu. Șoferii sunt rugați în această perioadă să circule cu mare atenție și să păstreze o distanță suficientă pentru a evita accidentele, în contextul în care restricțiile de circulație vor da traficul peste cap.

ADVERTISEMENT

“Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri”, au mai transmis autoritățile, conform Agerpres.

Bucureștenii par obișnuiți în ultima perioadă cu aceste restricții, cele mai recente fiind cele de pe Centura Bucureștiului, anunțate de CNAIR în urmă cu câteva zile. ”În zilele de 23.05.2023– 24.05.2023, şi 24.05.2023-25.05.2023, în intervalul orar 22:00 – 05:00, se va închide traficul în zona accesului dinspre DN Centura Bucureşti pe DN 4 pe sensul de deplasare spre Bucureşti, în vederea executării lucrărilor de aşternere a mixturii asfaltice la pasajul care supratraversează Centura Bucureşti în zona km 30+000”, a transmis CNAIR.

ADVERTISEMENT

Și în luna februarie circulația a fost închisă pentru filmarea unor secvențe dintr-un film românesc. Atunci au fost afectate zonele Intrarea Bădeni (aferentă imobilului din Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1), între orele 06.00-22.00 și Calea Rahovei, segmentul cuprins între Bd. Libertății și Str. Uranus, între orele 06.00-23.00.

ADVERTISEMENT