Trafic restricţionat pentru derby-ul de pe “Arena Naţională”. Zonele vizate

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
14/04/2018, 12:54
Trafic restricţionat pentru derby-ul de pe “Arena Naţională”. Zonele vizate

CSA Steaua – Rapid se vor întâlni azi, de la ora 19.45, pe “Arena Naţională”, iar traficul va fi restricţionat progresiv în zona celui mai mare stadion din România, începând cu ora 18.30, chiar înaintea derby-ului din liga a 4-a la care sunt aşteptaţi aproximativ 40.000 de suporteri.

Conform Brigăzii Rutiere, circulaţia rutieră va fi restricţionată începând cu ora 18.30, cu excepţia RATB, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe strada Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, pe Bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău şi pe strada Toni Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond strada Maior Coravu.

Trafic restricţionat pentru Steaua – Rapid. Sfaturile poliţiştilor rutieri

Mai mult, poliţiştii rutieri îi sfătuieşte pe şoferi să renunţe la maşini şi să se folosească de mijloacele de transport în comun, să staţioneze doar în locurile special amenajate şi să respecte indicaţiile oferite de agenţii rutieri.

Steaua – Rapid, azi, de la ora 19.45, în liga a 4-a, pe “Arena Naţională”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică, contestat vehement! ”Nu face față la ce se cere la FCSB”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×