Trafic rutier intens pe Valea Prahovei. Recomandările Poliţiei Rutiere

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 14:50
Trafic rutier intens pe Valea Prahovei. Recomandările Poliţiei Rutiere

Traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, mai ales pe sensul de mers către Bucureşti, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, se circulă în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers la Comarnic şi între în Poiana Ţapului şi Buşteni (însă viteza de deplasare este mai mare faţă de sensul de mers către Bucureşti).

“Pentru că numărul de autovehicule este în creştere, iar coloana dinspre Braşov se va mări, este de aşteptat să apară probleme de trafic şi pe DN73A Râşnov — Predeal, la intersecţia cu DN1. În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele — Cheia — Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei”, precizează Centrul Infotrafic.

Cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi rutele DN73 Braşov — Bran — Piteşti, A1 Piteşti — Bucureşti sau DN73 Braşov — Bran — Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ—Târgovişte, DN71 Târgovişte — Bâldana, DN7 Bâldana — Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

“Pe DN73 Braşov — Piteşti se circulă cu viteză redusă în zona Bran (unde numeroşi turişti vizitează castelul). Pe DN67C — Transalpina, autovehiculele rulează mai încet în staţiunea Rânca, unde se desfăşoară un festival. Pe DN7C — Transfăgărăşan se înaintează cu viteză redusă în zona Bâlea-Lac, din cauza autovehiculelor oprite pe marginea drumului (deoarece parcările sunt pline). Însă, circulaţia pe acest drum este mai scăzută în intensitate faţă de săptămâna trecută”, relatează sursa citată.

Totodată, în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, se circulă ceva mai încet pe DN7,în zona Cozia — Căciulata, iar pentru a evita zona aglomerată, se recomandă conducătorilor auto aflaţi în tranzit să circule pe DN7CC (Centura Călimăneşti).

“În judeţul Constanţa, se circulă îngreunat pe DN39, în zona vechiului pod de la Agigea (aflat în lucru). Drumul mai este aglomerat în Eforie-Nord. Pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă normal”, afirmă aceeaşi sursă.

Pe autostrada A2 circulaţia a crescut uşor în intensitate pe sensul de mers Constanţa — Bucureşti.

“Probabil, autostrada se va aglomera după ora 16:00, când majoritatea automobiliştilor pornesc către casă, direct de pe plajă. Pentru a nu se forma coloane de autovehicule la Feteşti, amintim conducătorilor auto că prin la staţia de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor (nu numai la cele de pe autostradă) sau prin mesaj scris, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România — http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316 )”, susţine Infotrafic.

sursa: agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×