News

Traficantul de droguri care a evadat de la Rahova, prins. Cum l-au găsit polițiștii. Update

Traficantul de droguri care, în cursul zilei de marți, a evadat de la Rahova, a fost prins. Polițiștii l-au găsit în cartierul Ferentari.
19.05.2023 | 19:04
Traficantul de droguri care a evadat de la Rahova prins Cum lau gasit politistii Update
Traficant de droguri, evadat de la Penitenciarul Rahova. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
19-05-2023
16:00

Deținutul care a evadat de la Rahova, prins când încerca să își cumpere droguri

Deținutul care a evadat, în cursul zilei de vineri, de la Penitenciarul Rahova, a fost prins de oamenii legii. Cristian Moloșag se afla în cartierul Ferentari, plimbându-se pe stradă.

Traficantul de droguri nu a opus rezistență, el fiind dus la penitenciar, acolo unde are de ispășit o pedeapsă de un an și trei luni de închisoare. Conform surselor Digi 24, se pare că bărbatul ar fi fost prins chiar în timp ce încerca să cumpere droguri.

Amintim că deținutul a plecat fără aprobare, în această dimineață, în timp ce se afla la punctul de lucru, la o firmă din Capitală. Oamenii legii au dispus blocarea căilor de acces și au luat toate măsurile necesare pentru a-l prinde pe bărbat.

Un traficant de droguri, închis la Penitenciarul Rahova, a evadat. Evenimentul a avut loc vineri, în timp ce bărbatul, în vârstă de 34 de ani, se afla la punctul de lucru al închisorii. Incidentul a fost anunțat de către reprezentanții insituției.

A evadat de la Penitenciarul Rahova. Un traficat de droguri este căutat

Este alertă în București, după ce un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Tânărul executa o pedeapsă de 1 an și 3 luni pentru infracțiunea de trafic de droguri, în regim deschis și fără supraveghere.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se afla la un punct de lucru exterior, S.C. Clas Interprod. Oamenii legii au oferit semnalmentele evadatului, sperând ca cei care îl vor vedea, vor anunța de urgență poliția. Tânărul are 1,84 m, ochii albaștri, păr blond, fața ovală și sprâncene arcuite.

De asemenea, el are mai multe tatuaje pe corp. Atunci când a evadat era îmbrăcat într-un tricou alb cu dungi roșii, cu sigla Dinamo București, șapcă neagră și pantaloni de trening închiși la culoare.

ADVERTISEMENT
Detinuț evadat de la Rahova
Detinuț evadat, Rahova
Sursa foto: Penitenciarul Rahova

Penitenciarul Rahova transmite că au fost luate măsuri pentru prinderea tânărului, și anume „blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliţia Locală Sector 5 Bucureşti, Poliţia Locală Sector 6 Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi. Menţionăm că părăsirea fără autorizare a locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani” transmit reprezentanții instituției.

Persoanele care dețin informații cu privire la dispariția bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112. Totodată, puteți contacta reprezentanții Penitenciarului Rahova la următoarele numere de telefon: 021.420.08.10 / 021 420.24.28.

ADVERTISEMENT

Un alt deținut a evadat după ce s-a deghizat în medic

Penitenciarul Rahova s-a confruntat cu o situație similară, în urmă cu un an, atunci când un alt deținut, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, a reușit să evadeze.

Bărbatul, internat la Spitalul Bagdasar-Arseni și încarcerat la Penitenciarul Rahova, s-a deghizat în medic, reușind în acest fel să îi păcălească pe agenții de securitate. El s-a îmbrăcat într-un halat alb, și-a acoperit fața cu o mască chirurgicală și a fugit.

ADVERTISEMENT

Pentru capturarea lui, oamenii legii au pus filtre la ieșirile din București. Din fericire, infractorul a fost prins după câteva ore de la dispariție în apropierea Pieței Matache din Capitală.

ADVERTISEMENT