Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti pe litoral

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 12:41
Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti pe litoral

Mai mulţi traficanţi de droguri au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor constanţeni.

Cinci persoane au fost saltate de oamenii legii pe baza unor informaţii obţinute, la începutul acestei săptămâni, de poliţiştii din Eforie. Traficanţii operau în zona staţiunilor Eforie Nord, Eforie Sud şi Costineşti.

Bărbaţii au fost prinşi în zona gării Eforie Nord, asupra lor găsindu-se zeci de plicuri cu substanţe de origine vegetală. Toţi cei cinci au fost reţinuţi pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare ancheta este coordonată în acest moment de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Acţiunea oamenilor legii vine în contextul unei campanii de prevenire de consumului de stupefiante pe litoralul românesc.

sursa: spynews.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×