Life

Tragedia care l-a marcat pe viață pe Patrick Duffy. Părinții celebrului Bobby din Dallas au fost asasinați în timp ce el se afla la filmări

Patrick Duffy, actorul care i-a dat viață lui Bobby din Dallas, a trecut prin clipe de groază când a aflat că părinții i-au fost uciși. Vedeta era la filmări.
03.09.2022 | 12:34
Tragedia care la marcat pe viata pe Patrick Duffy Parintii celebrului Bobby din Dallas au fost asasinati in timp ce el se afla la filmari
Drama vieții actorului Patrick Duffy. Părinții i-au fost uciși când îl juca pe Bobby din Dallas. Sursa foto: Facebook Dallas, doyouremember.com / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedia care l-a marcat pe viață pe renumitul artist în vârstă de 73 de ani. Părinții lui Bobby din Dallas au fost asasinați în timp ce starul american se afla la filmările celebrului serial. Incidentul a avut loc în 1986.

Clipele de groază trăite de Patrick Duffy. Părinții i-au fost uciși când îl juca pe Bobby din Dallas

Patrick Duffy este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți actori de la Hollywood, însă viața sa a fost marcată de mai multe clipe de groază. Una dintre tragediile prin care a trecut este asasinarea părinților săi.

ADVERTISEMENT

Actorul a rămas orfan în perioada în care filma pentru producția care i-a adus celebritatea. Bobby din Dallas a primit o veste groaznică în anul 1986 când părinții săi, care aveau un bar în Montana, au fost asasinați.

Marie si Terence Duffy erau foarte iubiți de comunitatea din care făceau parte, dar din păcate, doi adolescenți, pe numele lor Kenneth Miller şi Sean Wentz, le-au pus gând rău. I-au jefuit și apoi i-au omorât.

ADVERTISEMENT
Patrick, Marie si Terrence Duffy
Patrick Duffy alături de părinții săi, Marie și Terrence Duffy. Sursa foto; hepta.ro, geni.com / Colaj Fanatik

 

Cei doi au fugit de la locul crimei, dar au fost prinși de oamenii legii. Au fost condamnați împreună la 180 de ani de închisoare, în 2007 Sean Wentz mărturisind că el este cel care a apăsat pe trăgaci. Colegul său a fost eliberat în decembrie a aceluiași an.

Patrick Duffy, amintiri dureroase legate de părinți

Patrick Duffy și-a amintit de noaptea fatidică în care și-a pierdut părinții, precizând că cei doi tineri de 19 ani fuseseră dați afară din bar. Din păcate, adolesceneții au revenit, mama actorului fiind prima care și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu îi dăduse afară din bar pe acești doi bărbați, în cursul serii. Așa că au plecat să bea altundeva, apoi s-au întors pentru a-i face de petrecanie tatălui meu. Au intrat în bar cu armele și l-au împușcat.

Nu era nimeni în bar în afară de părinții mei, așa că i-au împușcat și pe mama și pe tatăl meu”, a povestit cu durere în suflet celebrul actor, potrivit libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT