Hotnews

Tragedia din COLECTIV. MESAJUL sfîşietor al lui Cabral despre prietenul care a murit sîmbătă

Cabral este în doliu, după ce prietenul lui, fotograful Alex Chelba, a murit sâmbătă, la spital, în urma arsurilor suferit în clubul Colectiv. Printre cele 12 persoane care au decedat în...
09.11.2015 | 00:01
Tragedia din COLECTIV. MESAJUL sfîşietor al lui Cabral despre prietenul care a murit sîmbătă

Cabral este în doliu, după ce prietenul lui, fotograful Alex Chelba, a murit sâmbătă, la spital, în urma arsurilor suferit în clubul Colectiv. Printre cele 12 persoane care au decedat în acest sfârşit de săptămână este şi fotograful Alex Chelba, prietenul lui Cabral. În vârstă de 33 de ani, tânărul a decedat la Spitalul de Arşi din Capitală, fiind victima cu numărul 39 al bilanţului negru de 44 şi încă incomplet, potrivit autorităţilor.

“Dragii mei, Alex nu mai este. Acum pentru el nu mai putem decât să plângem. Mulţumesc pentru tot sprijinul, le ţinem pumnii celor care încă lupta, la fel şi familiilor şi prietenilor lor”, a anunţat, sâmbătă, Cabral. El a revenit cu precizarea, pe blogul lui, unde făcea apel pentru strângerea de fonduri: “Vă mulţumim frumos pentru tot. Am oprit strângerea de fonduri. Alex nu mai este. 39”.

Cabral a revenit, duminică, publicând un al anunţ trist, pe o reea de socializare. ”Dragii mei, dacă vreţi să vă luaţi la revedere de la Alex Chelba, el vă aşteaptă la Capela Cimitirului Sfânta Vineri (Calea Griviţei), de astăzi şi până mâine. Nu e nevoie de nimic, am apucat noi să rezolvăm ce era de rezolvat. Vă trimit un gând bun şi un MULŢUMESC! mare, pentru toate gesturile, mesajele şi gândurile voastre”, a scris el.

Sursă: www.libertatea.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri