Tragedia din Timișoara: O vecină susține că deratizarea nu a fost anunțată!

Eduard Nicolae Popa   
în HotNews
18/11/2019, 16:12
Tragedia din Timișoara: O vecină susține că deratizarea nu a fost anunțată!
Noi detalii în cazul tragediei de la Timișoara: Deratizarea nu a fost anunțată *foto: tion.ro

Cazul în care o femeie și doi copii au murit într-un bloc din Timișoara, în urma unei deratizări, a făcut înconjurul presei. Astfel, o vecină a celor care și-au găsit sfârșitul în acest mod tragic susține că locatarii blocului nici măcar nu au fost anunțați că urmează să aibă loc o deratizare.

Vecinii anunță că deratizarea nici nu a fost anunțată

O vecină a victimelor a povestit că deratizarea nici măcar nu a fost anunțată: „Nu a fost anunţată deratizarea, pe noi ne anunţă, avem afiş în interior la geam şi pe fiecare palier e pus pentru că trebuie să fim acasă când se face. Nu a fost niciun anunţ”. Femeia a mai spus că este foarte speriată şi că se va duce să îşi facă analizele medicale: „Nu o să mai stau aici. Aem duşuri comune, pot fi mulţi virusi. Sper să aflăm adevăratul motiv”.

Potrivit Digi24, deratizarea în bloc a fost făcută între 16 și 18 noiembrie. După această operațiune, familii din cinci apartamente au sunat la ambulanță pentru că s-au simțit rău. Astfel, pe lângă cei trei oameni care au murit, o mamă și doi copii, alți patru sunt în stare gravă în urma deratizării.

Anchetă declanșată la blocul unde oamenii au murit după o deratizare

Pe lângă cele trei victime, alte 18 persoane au fost internate, patru chiar în stare gravă! Blocul cu pricina se afla pe strada Mioriței, numărul 8, din orașul Timișoara. Imobilul a fost evacuat de către ISU, fiind vorba de peste 200 de apartamente. Asta după ce angajații Spitalului Municipal au alertat Direcția de Sănătate Publică. Totodată, o anchetă a fost declanșată și de către Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. DSP a prelevat probe de apă și a a chemat reprezentantul firmei de deratizare pentru a se stabili ce substanțe au fost folosite la deratizare.

Închide ×