Tragedia trăită de adversara Anei Bogdan! I-a murit tatăl în tribună, chiar în timp ce ea juca o finală!

Gabriel Esanu   
în Sporturi
14/04/2018, 10:14
Tragedia trăită de adversara Anei Bogdan! I-a murit tatăl în tribună, chiar în timp ce ea juca o finală!

În noiembrie 2016, Daniela Seguel, locul 233 WTA la acea vreme, trăia cele mai frumoase momente ale carierei. La doar două săptămâni după ce împlinise 24 de ani urma să joace finala turneului WTA de la Santiago, împotriva braziliencei Paula Goncalves, 183 WTA. Cea mai importantă performanţă a carierei, în faţa propriilor suporteri.

De la meci nu avea cum să lipsească tatăl ei, Jorge Seguel, cel care a susţinut-o pe întreg parcursul carierei. Daniela a câştigat primul set, 6-4, şi totul părea să se alinieze pentru o zi magică. La 2-1 pentru ea, după ce a lovit perfect o minge prin care a egalat la 30, totul s-a transformat în coşmar.

Daniela Seguel a abandonat partida, disperată să afle ce s-a întâmplat cu tatăl ei

Emoţiile şi tensiunea momentului au fost prea mult pentru inima tatălui Danielei. Jorge Seguel a făcut infarct în tribune şi a fost imediat transportat la o clinică din apropierea arenei. Pe teren, Daniela a izbucnit în lacrimi.

Nu ştia ce se întâmplă cu tatăl ei şi nu putea să mai continue. După o scurtă pauză, arbitra a decis reluarea jocului. S-au mai disputat câteva game-uri, dar Daniela nu a mai putut. A abandonat partida şi a plecat pentru a vedea ce se întâmplă cu tatăl ei. Între timp, medicii constataseră decesul.

Închide ×