TRAGEDIE! A murit căpitanul lui Boro din dubla cu Steaua!

Tragedie în fotbalul englez. Fostul internaţional, Ugo Ehiogu a decedat la vârsta de 44 de ani. El a fost antrenor la una dintre echipele de tineret de la Tottenham. Ehiogu a căzut la pământ în timp ce era la un antrenament.

A fost dus de urgenţă la spital joi şi după doar 24 de ore a decedat. Cauza morţii nu este făcută publică, dar presa engleză scrie că fostul fotbalist a murit după ce a suferit un infarct.

Ugo Ehiogu a jucat mai mult de 400 de meciuri în Premier League la West Brom, Aston Villa şi Middlesbrough. Fostul fundaş a bifat şi 4 prezenţe în naţionala Angliei.

Ehiogu s-a retras în anul 2009, la vârsta de 36 de ani. În cariera sa, fostul fundaş a jucat de două ori în cupele europene împotriva Stelei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În 1997, Ehiogu a jucat în Steaua - Aston Villa 2-1. Fundaşul englez l-a marcat pe Marius Lăcătuş în respectiva întâlnire. Cristian Ciocoiu a marcat ambele goluri ale Stelei din acel meci.

tnrnr

În anul 2006, Ehiogu a jucat în cea mai tristă dublă pentru "roş-albaştri" din ultimele decenii, Middlesbrough-Steaua. În turul de pe "Lia Manoliu", Ehiogu a fost integralist şi a purtat banderola de căpitan de echipă. La returul de pe „Riverside Stadium”, fundaşul englez a fost introdus în minutul 90, imediat după golul calificării marcat de Maccarone, 4-2 pentru englezi. După 1-0 la Bucureşti.

Steaua Bucharest's Dica eyes the ball in front of Middlesbrough's Ehiogu during UEFA Cup soccer match in Bucharest

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663