News

Tragedie aviatică în Alaska! Două avioane s-au ciocnit în aer. Șapte oameni și-au pierdut viața

01.08.2020 | 10:19
Tragedie aviatica in Alaska Doua avioane sau ciocnit in aer Sapte oameni siau pierdut viata
ADVERTISEMENT

Tragedie aviatică în Alaska acolo unde nu mai puțin de șapte oameni și-au pierdut viața după ce două aparate de zbor s-au ciocnit în aer.

Printre victime se află și politicianul republican Garry Knopp. Avioanele de mici dimensiuni nu s-au putut evita și coliziunea a avut loc deasupra unei păduri.

ADVERTISEMENT

Garry Knopp era membru în consiliul legislativ al acestui stat. Conform primelor informații, acesta se afla singur în avionul pe care îl pilota.

Șapte morți în urma unei catastrofe aviatice în Alaska!

Nu se cunosc încă motivele pentru care aparatul de zbor s-a ciocnit de un alt avion în care se aflau şase persoane.  Din păcate, toţi cei implicaţi în accident au murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Garry Knopp avea 67 de ani, în timp ce restul victimelor aveau, 23, 24, 25, 26, 40 şi 57 de ani, majoritatea fiind din Carolina de Sud.

Interesant este că pilotul celui de-al doilea avion era chiar proprietarul unei companii aeriene specializate în zboruri charter şi de agrement.

ADVERTISEMENT

Toate cele șapte victime au fost pronunțate moarte la fața locului, cu excepția unei persoane care a încetat din viață în timp ce era transportată la spital.

Bucăți din cele două aparate de zbor au căzut pe o autostradă, care a fost închisă pe termen scurt, din motive de siguranță.

ADVERTISEMENT

“Sunt devastat și șocat să aflu de accidentul în care și-a pierdut viața Gary Knopp”, a spus Bryce Edgmon, reprezentant al republicanilor. “Gary a fost un lider unic și un adevărat Alaskan care a lucrat neobosit pentru districtul său “, a mai adăugat acesta.

 

 

ADVERTISEMENT