News

Tragedie în Bihor! S-a sinucis după ce a pierdut la păcănele toți banii câștigați la muncă, în Germania! 

Tragedie în Bihor! S-a sinucis după ce a pierdut la păcănele toți banii câștigați la muncă, în Germania! Este povestea dramatică a unui tânăr de 20 de ani
03.01.2022 | 21:18
Tragedie in Bihor Sa sinucis dupa ce a pierdut la pacanele toti banii castigati la munca in Germania
Tragedie într-o comună din Bihor! Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Caz dramatic în județul Bihor acolo unde un tânăr în vârstă de numai 20 de ani din comuna Tămășeu a ales să-și pună capăt zilelor.

A recurs la acest gest după ce a pierdut la păcănele toți banii pe care i-a câștigat cu greu, la muncă, în Germania, unde acesta lucra.

ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Bihor!

Din nefericire, tânărul a fost găsit fără suflare chiar de părinții lui. Cadavrul se afla într-o anexă a locuinței pe care oamenii o aveau.

Culmea, totul s-a petrecut în noaptea de Revelion, o noapte neagră pentru familie. Cei care l-au cunoscut pe băiat susțin cu tărie că avea probleme serioase cu jocurile de noroc.

ADVERTISEMENT

Se știe că în ultimele zile ale anului trecut, tânărul a intrat într-o sală, unde a pierdut toți banii pe care i-a economisit într-un an în care a lucrat în Germania.

În cele din urmă a plecat acasă unde a început să amenințe că se va sinucide dacă nu primește alți bani de la părinții lui.

ADVERTISEMENT

De teamă că acesta să nu facă vreun gest disperat, mama lui a rămas acasă toată ziua, tocmai pentru a-l supraveghea.

A fost nevoită să plece la niște rude în apropiere, timp în care s-a produs tragedia. Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului, dar, din păcate, tânărul nu au mai putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

Și în luna noiembrie a anului trecut, un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a pus capăt zilelor. Cauza ar fi fost aceeași, acesta pierzând o sumă destul de mare la jocurile de noroc.

A fost găsit într-o hală de producție. În urma lui au rămas o soție și doi copii. “Polițiștii au fost sesizați despre faptul că, pe raza municipiului Iași, a fost găsit un bărbat spânzurat.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă”, au precizat cei de la IPJ Iași

ADVERTISEMENT
Tags: