News

Tragedie în județul Brașov! Un tânăr a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla la volan

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a anunțat că a avut loc o tragedie în județul Brașov. Un tânăr a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla la volan
30.12.2021 | 22:22
Tragedie in judetul Brasov Un tanar a facut stop cardiorespirator in timp ce se afla la volan
Un tânăr de doar 23 de ani a murit după ce a făcut un stop cardio-respirator în timp ce se afla la volan. sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc în județul Brașov. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un tânăr a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla la volan. În ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l salva, acesta a fost declarat decedat.

Tragedie în județul Brașov! Un tânăr a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla la volan

Un eveniment tragic a avut loc joi, 30 decembrie, în județul Brașov, la ieșire din Râșnov spre Bran.

ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani a făcut infarct în timp ce se afla la volanul unei mașini.

Trei echipaje medicale s-au deplasat imediat la fața locului și au încercat să îl resusciteze pe tânărul de doar 23 de ani.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-i salva viața, pacietul a fost declarat decedat.

“La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi o ambulantă SAJ care era în trecere.

S-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Braşov.

Potrivit ultimelor informații, tânărul care a decedat în urma unui stop cardio-respirator și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a oprit mașina pe marginea drumului, evitând astfel un accident rutier grav.

ADVERTISEMENT

Accident grav, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan

Tânărul în vârstă de doar 23 de ani care a murit joi, 30 decembrie, în urma unui infarct la volan, a avut inspirația să oprească mașina de îndată ce a simțit că ceva este în neregulă cu el.

În cazul în care nu ar fi oprit vehiculul, ar fi putut să producă un accident rutier grav, în care să fie răniți și alți oameni.

ADVERTISEMENT

Un eveniment de acest fel a avut loc în luna martie a acestui an, când un șofer a intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău la volan. Impactul s-a desfășurat în București, pe bulevardul Lascăr Catargiu.

Șoferul se deplasa cu mașina, dinspre Piața Romană spre Piața Victoriei. La un moment dat, i s-a făcut rău și a pierdut controlul mașinii, intrând pe contrasens. Acesta a lovit două autoturisme. Vehiculele nu aveau viteză mare, așa că pagubele au fost doar unele materiale.

ADVERTISEMENT