Cele mai citite

Şoc în Italia! Căpitanul Fiorentinei a murit în cantonament

Ştirea momentului în Italia: Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a decedat înaintea partidei cu Udinese.
04.03.2018 | 13:41
Şoc în Italia! Căpitanul Fiorentinei a murit în cantonament

Fotbalul din Serie A este lovit de o nouă dramă. Noaptea trecută, Davide Astori, 31 de ani, a murit în timp ce se afla cu Fiorentina în cantonamentul premergător partidei cu Udinese. Meciul a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior.

CITEŞTE AICI CARE A FOST CAUZA OFICIALĂ A MORŢII LUI ASTORI! PROCURATURA ITALIANĂ A FĂCUT ANUNŢUL!

Conform primelor informaţii, decesul jucătorului a survenit în urma unui stop cardio-respirator. Fiorentina a făcut publică informaţia prin intermediul unui comunicat oficial: “Fiorentina, profund şocată, este nevoită să anunţe decesul subit al căpitanului ei, Davide Astori. Facem apel la toţi să ţină cont de această teribilă şi delicată situaţie şi să acorde respectul cuvenit familiei fotbalistului”. 

Davide Astori nu avea antecedente medicale

Vestea a picat ca un trăsnet pentru întreg fotbalul din Italia. Davide Astori nu avea în trecutul său medical antecedente care să dea de gândit celor de la Fiorentina. Mai mult, datorită evoluţiilor foarte bune, oficialii toscani doreau să îi prelungească acestuia contractul. În ultima etapă, fundaşul reuşise chiar o pasă de gol în victoria cu Chievo, 1-0.

Cine a fost Davide Astori

Fotbalistul decedat la doar 31 de ani a fost un produs al şcolii AC Milan. După ce a stat 5 ani la juniorii “diavolilor”, el a fost împrumutat în Serie C două sezoane. Apoi, fără să debuteze pentru prima formaţie a lui AC Milan, a fost vândut la Cagliari. De acolo, el a trecut la AS Roma şi mai apoi la Fiorentina. Astori are şi 14 selecţii în naţionala de seniori ai Italiei. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri