News

Tragedie cumplită la Suceava. O tânără de 24 de ani, însărcinată, a murit chiar în ziua nunții! I s-a făcut rău în timpul ceremoniei

Tragedie la Suceava. O mireasă în vârstă de 24 de ani, care era însărcinată, a murit chiar în ziua nunții. Tinerei i s-a făcut rău în timpul evenimentului. 
21.08.2022 | 11:44
Tragedie cumplita la Suceava O tanara de 24 de ani insarcinata a murit chiar in ziua nuntii I sa facut rau in timpul ceremoniei
Mireasa a ajuns la spital în stop cardio-respirator. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tragedie cumplită a avut loc sâmbătă după-amiază la UPU Suceava. O mireasă în vârstă de 24 de ani, care era însărcinată, a murit chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească.

O mireasă din Suceava, însărcinată, a murit chiar în ziua nunții

Tinerei i s-a făcut rău în timpul ceremoniei și a fost transportată la spital, de către un echipaj al ambulanței, chemat la fața locului de către rude.

ADVERTISEMENT

Atunci când cadrele medicale au sosit în zonă, femeia deja intrase în stop cardio-respirator. I s-au făcut manevre de resuscitare, dar în zadar și a fost dusă la Spitalul Județean. Aici, s-a continuat efortul de a o readuce la viață, dar tot fără rezultat.

”Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a transmis medicul de la UPU Suceava, Dan Teodorovici, care este și purtător de cuvânt al Spitalului Județean, informează presa locală, obiectivdesuceava.ro

ADVERTISEMENT

Viitorul soț a avut un șoc atunci când a aflat că cea care urma să-i fie soție a plecat din această lume. Bărbatul a făcut atac de panică și și-a pierdut cunoștința.

Cum a reacționat mirele la aflarea veștii că viitoarea soție i-a murit

Mirelui i s-au acordat îngrijiri medicale. În ceea ce privește trupul neînsuflețit al miresei a fost transportat la morgă. I se va face o autopsie pentru a se stabili cu precizie cauza morții.

ADVERTISEMENT

De altfel, conform monitorulsv.ro, dr. Dan Teodorovici a mai precizat că tânăra a stat o perioadă internată cu Covid-19, dar vineri, cu o zi înainte de căsătorie, a fost externată la cerere.

Mireasa avea probleme cardiace

De asemenea, femeia era cunoscută cu istoric de probleme cardiace, trecând printr-o operație pe cord. Era însărcinată în 8 luni, dar nici copilul nu a putut fi salvat.

ADVERTISEMENT

Mirele și rudele miresei se pregătesc acum de înmormântare. Nu este exclus să se deschidă și o anchetă în acest caz tulburător.

ADVERTISEMENT
Tags: