News

Tragedie cumplită pe DN1. Cinci oameni au murit într-un accident. Traficul, complet blocat

18.05.2021 | 10:12
Tragedie cumplita pe DN1 Cinci oameni au murit intrun accident Traficul complet blocat
ADVERTISEMENT

Tragedie cumplită pe DN1. Cinci oameni au murit într-un accident. Traficul a fost complet blocat, iar mașinile, redirecționate prin Breaza.

Accidentul s-a produs pe raza localității Nistorești, Două autoturisme s-au ciocnit frontal.

În prezent, pe sensul Brașov-Ploiești se circulă alternativ. Traficul este dirijat de polițiști.

ADVERTISEMENT

Tragedie cumplită pe DN1. Cinci oameni au murit într-un accident. Traficul, complet blocat

Toți cei cinci bărbați care se aflau într-un dintre mașini au murit. Ei au fost găsiți încarcerați de echipele de salvatori. Potrivit Infotrafic, la fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD.

Traficul a fost complet oprit pentru aproximativ 30 de minute. Este în continuare restricționat, fiind dirijat de polițiștii aflați la fața locului.

ADVERTISEMENT

Alți doi oameni au fost răniți și transportați la spital. „Pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Brașov către Ploiesti s-a produs un accident rutier. Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani”, a transmis IPJ Prahova, potrivit G4Media.

„În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor 4 pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, au explicat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

O a treia mașină implicată, fără a se înregistra alte victime: „totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ”.

„La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri,” a adăugat IJP Prahova.

ADVERTISEMENT

„La fața locului au fost mobilizate o mașină de stingere, trei descarcerări, patru ambulanțe SMURD din care una de terapie intensivă mobilă,” a mai spus sursa citată.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-un impact frontal pe DN 1 Ploiești – Brașov, la kilometrul 103, în zona localității Nistorești, județul Prahova”. 

„Circulația este oprită pentru aproximativ 30 de minute în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD,” a transmis Infotrafic la ora 08:50.

ADVERTISEMENT