Tragedie de Dragobete. Un bărbat și-a înfipt cuțitul în piept în fața ușii pe care soția refuza s-o deschidă

Adrian Baciu   
în HotNews
24/02/2021, 20:01
Tragedie de Dragobete. Un bărbat și-a înfipt cuțitul în piept în fața ușii pe care soția refuza s-o deschidă
Tragedie de Dragobete. Un bărbat și-a înfipt cuțitul în piept în fața ușii pe care soția refuza s-o deschidă

Tragedie în ziua de Dragobete raportată de autorități într-o familie din Galați. Un bărbat și-a înfipt cuțitul în piept în fața ușii pe care soția refuza să i-o deschidă.

Cetățeanul, care din păcate a decedat după gestul extrem comis, avea un ordin de restricția care, din ultimele informații, expira chiar miercuri.

Astfel, el a hotărât să-și viziteze familia însă decizia n-a fost una acceptată de soție, cea care n-a vrut să-i permită accesul în apartament și nu i-a deschis ușa. De aici a urmat tragedia.

Un bărbat s-a înjunghiat în fața apartamentului soției și a copiilor în ziua de Dragobete

O sinucidere petrecută în ziua de Dragobete a șocat locuitorii unui bloc din municipiul Galați. Un bărbat venit să-și viziteze familia și-a înfipt un cuțit în piept chiar în ușa apartamentului unde locuiesc soția și cei doi copii ai săi, potrivit Antena 3.

Familia victimei era protejată de bărbat printr-un ordin de restricție, care fusese emis de autorități tocmai pentru actele de violență comise în trecut de acesta.

În momentul în care și-a văzut soțul prin vizor, femeia s-a speriat, pentru că bărbatul avea în mână un cuțit de mari dimensiuni. Văzând că nu i se permite accesul în locuință, bărbatul a început să bată cu pumnii în ușa apartamentului.

Ulterior, acesta a amenințat că se sinucide dacă nu i se deschide ușa. În mod tragic, acesta s-a ținut de cuvânt și și-a pus amenințarea în practică. S-a înjunghiat mortal în zona pieptului.

Imediat unul dintre copiii săi a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje de la Jandarmi și ambulanță.

Decesul bărbatului, declarat după o oră de manevre de resuscitare

Primii care au ajuns la locul tragediei au fost jandarmii. Aceșia l-au găsit pe bărbat căzut în fața ușii și au început manevrele de resuscitare, chemând și ajutoare de la ambulanță.

Cele două echipaje de salvatori ajunși la apartamentul dramei au încercat aproape o oră să-l resusciteze pe bărbat, însă în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul.

Vecinii familiei lovite de tragedie spun ca membrii acesteia trăiau de 20 de ani în apartamentul în fața căruia a avut loc drama și că nu erau la curent cu problemele din cuplu.

Organele de anchetă au preluat acest caz pentru clarificarea tuturor circumstanțelor care a condus la acest deznodământ tragic.

Închide ×