News

Tragedie de ultimă oră! Un actor celebru, găsit mort! Era suspect de coronavirus

12.12.2020 | 00:11
Tragedie de ultima ora Un actor celebru gasit mort Era suspect de coronavirus
ADVERTISEMENT

Thomas Lister Jr, actorul american cunoscut pentru rolurile din „Friday” și „Al cincilea element”, a fost găsit mort după ce în ultimele zile a declarat că are simptome specifice noului tip de coronavirus. 

Starul a decedat la vârsta de 62 de ani, în ultima săptămână începând să se simtă rău din cauza virusului din China cu care fusese diagnosticat de către cadrele medicale. Actorul a fost găsit mort în propria locuință după ce prietenii au început să se alarmeze că nu răspunde la telefon.

ADVERTISEMENT

Vestea tristă a morții neașteptate a lui Thomas Lister Jr a fost dată publicității de managerul său, Cindy Cowan, care a transmis pentru CNN că cel poreclit „Micuțul” s-a stins din viață în locuința sa, în cursul zilei de joi, 10 decembrie 2020.

Actor renumit de la Hollywood, decedat din cauza coronavirusului

Actorul Thomas Lister Jr a murit de coronavirus la 62 de ani
Tragedie de ultimă oră! Un actor celebru, găsit mort! Era suspect de coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

„Simptomele s-au înrăutățit foarte rapid. Nu putea să respire și se simțea foarte slăbit. Totul s-a petrecut foarte repede”, a declarat Cindy Cowan despre cauza morții celebrului actor american.

ADVERTISEMENT

Regretatul star de la Hollywood a lăsat în urma sa o soție îndurerată, cu care se căsătorise în anul 2003, dar și un băiat pe nume Thomas Duane Lister III.

Actorul de film și televiziune era renumit pentru rolurile sale din seria bine cunoscută „Friday”, unde a jucat alături de Ice Cube, acesta din urmă lăsând un mesaj de condoleanțe emoționant în mediul online la aflarea veștii că amicul său a murit.

ADVERTISEMENT

„RIP Micuțule Lister. Bătăușul preferat al Americii era un animator născut, care avea să intre în pielea personajelor de minune, îngrozind oamenii din fața camerelor de înregistrare și din afara ei.

Apoi urmau un zâmbet mare și râsete. Îți mulțumesc că ai fost un tip bun la suflet. Deja îmi este dor de tine”, a scris Ice Cube pe pagina de Twitter, în dreptul unei imagini cu regretatul actor american.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Thomas Lister Jr și în ce producții renumite a jucat

Thomas Lister Jr a jucat în numeroase producții de-a lungul anilor, printre acestea numărându-se „Jackie Brown” și „Little Nicky”. De asemenea, a avut apariții episodice în serialele „Prințul din Bel-Air” și „Renegatul”, apărând și în videoclipuri ale cântăreților Akon, Micheal Jackson și 50 Cent.

Totodată, celebrul actor a cochetat și cu luptele în campionatul WWF între 1989 și 1996, weekend-ul trecut anulând filmările pentru un nou film din cauza stării sale de sănătate. Mai exact, vedeta respira foarte greu și se simțea tot mai slăbit.

Medicul legist urmează să stabilească cu exactitate cauza morții sale, în momentul de față totul mergând spre deces natural. „Moartea lui Thomas Lister Jr pare să se fi produs din cauze naturale, însă cauza exactă a morții va fi stabilită de medicul legist”, a anunțat Biroul șerifului din Comitatul Los Angeles.

ADVERTISEMENT