News

Tragedie evitată la milimetru! Manevră criminală de depăşire în trafic. Video

10.04.2021 | 13:13
Tragedie evitata la milimetru Manevra criminala de depasire in trafic Video
ADVERTISEMENT

Tragedie evitată la milimetru! O nouă filmare din trafic a devenit virală în mediul online. Concret, un conducător auto a pus în pericol ocupanții a nu mai puțin de patru mașini. Totul s-a întâmplat din cauza nerăbdării. Acesta a încercat să depășească o coloană, pe un drum național.   

Vorbim despre o rută cu o singură bandă de mers pe sens, o rută care leagă staţiunea balneară Băile Olăneşti de reşedinţa de judeţ – Râmnicu Vâlcea: DN 64A.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unuia dintre cei implicaţi în incident. Manevra putea să facă adevărate ravagii pe şosea.

Tragedie rutieră evitată la milimetru!

Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a grupului „Ai parcat ca un bou”, la doar câteva zile de la eveniment. Totul s-a petrecut la finele săptămânii trecute, pe 4 aprilie.

ADVERTISEMENT

În filmare se observă un Ford Mondeo de culoare albă încercând să depăşească o coloană, pe linie discontinuă. Nu reușește să facă acest lucru pentru că din sens opus se apropie un Logan.

Culmea, chiar șoferul maşinii pe care dorea să o lase în spate, un Volkswagen Golf de culoare mov, este cel care realizează primul pericolul de pe şosea.

ADVERTISEMENT

Acesta încetinește, frânează şi apoi trage de volan spre dreapta, într-o încercare disperată de a-i permite conducătorului auto din Ford să se reîncadreze.

Acesta este luat prin surprindere şi are câteva momente în care efectiv pare blocat. Frânează şi el și oprește Fordul paralel cu Golful.

ADVERTISEMENT

De altfel, toţi participanţii la trafic se opresc în mijlocul drumului pentru a-i permite acestuia să-şi reia drumul. Într-un târziu, şoferul din Ford pornește în trombă și reuşeşte să-şi ducă planul la bun sfârşit, adică să depășească întreaga coloană de maşini.

ADVERTISEMENT