News

Tragedie fără margini în Bacău. Un tânăr de 21 de ani a murit înecat după ce a sărit în apă să salveze un câine

31.07.2020 | 08:51
Tragedie fara margini in Bacau Un tanar de 21 de ani a murit inecat dupa ce a sarit in apa sa salveze un caine
ADVERTISEMENT

Dorința de a face un bine și de a salva de la înec un animal i-a adus sfârșitul unui tânăr din Bacău. Acesta a murit înecat după ce a sărit în apă să salveze un câine.

Tragedia s-a petrecut în județul Bacău, pe canalul râului Bistrița care străbate zona. Fără să țină cont de riscuri, bărbatul de 21 de ani a sărit în apă și asta l-a costat viața.

ADVERTISEMENT

Mai mulți prieteni care îl însoțeau au sunat repede la 112, însă pompierii ajunși la fața locului nu au reușit să găsească trupul băiatului.

Tragedie în Bacău, după ce un tânăr de 21 de ani a murit înecat încercând să salveze un câine

Tânărul din Bacău, alături de mai mulți prieteni, era pe malul betonat al canalului Bistriţa din localitatea Buhuşi. La scurt timp, acesta a zărit un câine în apă.

ADVERTISEMENT

Cu bună inimă, nu a mai stat nicio secundă pe gânduri când a văzut animalul chinuindu-se şi a încercat să îl salveze, numai că a alunecat şi el în canalul învolburat.

Cum în zonă curenţii sunt foarte puternici, chiar și pentru un înotător profesionist, tânărul în cauză nu a mai avut nicio șansă de a scăpa cu viață.

ADVERTISEMENT

Victima tocmai împlinise 21 de ani, miercuri

În ciuda apariției echipelor de salvare de la pompieri ISU și SMURD, tânărul nu a fost găsit nici până la această oră.

”S-au mai întâmplat multe aici chiar şi pe partea asta a murit o persoană. Din câte am înţeles a sărit după câine să salveze câinele. Nu a mai apucat să iasă. Era înotător bun. Poţi să fii oricât de bun şi nu ai nicio şansă aici”, spune un localnic pentru ȘtirileProTV.

ADVERTISEMENT

Toți cei care îl cunoșteau pe băiat sunt șocați de evenimentul petrecut în județul Bacău. Miercuri, 29 iulie, acesta tocmai își serbase ziua de naștere, atunci când a împlinit 21 de ani.

ADVERTISEMENT