News

Tragedie fără margini în Iași! Trei tineri s-au spânzurat în numai două zile

Autor: Alexandru Năstase | 14.09.2019 | 09:14
Trei bărbați și-au pus capăt zilelor prin spânzurare. Sursa foto - facebook

Tragedie fără margini în Iași acolo unde în numai două zile trei bărbați s-au spânzurat. Totul a început la mijlocul săptămânii, atunci când la numărul de urgență s-a primit un apel prin care s-a anunțat moartea unui tânăr de 25 de ani de zile. Unchiul victimei a fost cel care a făcut macabra descoperire. Acesta și-a găsit nepotul spânzurat în șifonier. Culmea, în același fel a ales să-și pună capăt zilele un alt tânăr în urmă cu doar câteva zile.

Tragedie fără margini în Iași!

Potrivit unchiului băiatului, tânărul suferea de depresie, iar starea i se agravase după ce s-a despărțit de iubita lui. De asemenea, el ar fi trebuit să ia și medicamente, însă a refuzat. Pentru a se spânzura, acesta folosise două cabluri electrice, o curea şi un umeraş de sârmă. Aşa a fost găsit de către criminalişti Bogdan Teodor Nistor. După ce au luat corpul şi l-au transportat la Institutul de Medicină Legală, poliţiştii au început cercetările pentru aflarea circumstanţelor în care a avut loc sinuciderea.

„Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, însă în urma primelor cercetări, reiese că pe corpul acestuia nu se aflau alte leziuni”, au precizat reprezentanții Poliției. Cel de-al treilea tânăr, în vârstă de 24 de ani a fost găsit mort în dulap, după ce rudele lui îl dăduseră dispărut cu câteva zile în urmă. Pompierii și polițiștii au spart ușa apartamentului pentru a putea ajunge la tânăr.

Tragedie fără margini în Iași! Spanzurat
Cei trei bărbați s-au spânzurat în șifonier sau dulap. Sursa foto – facebook

Trei tineri s-au spânzurat în numai două zile

Acesta s-a spânzurat cu o cravată fără să lase vreun bilet de adio. Tânărul și-a pus capăt zilelor fiind găsit legat de de bara care susţinea umeraşele dintr-un dulap din apartamanetul său aflat în complexul River’s Towers din zona Metalurgie. Oamenii legii l-au găsit pe acesta în dulap, stând în şezut, criminaliştii spunând că este o moarte atipică. Tânărul se numea Vlad Adrian Iacobeţ şi avea vârsta de 24 de ani.

Acesta era dat dispărut de familia sa din Bacău. Oamenii le-au spus poliţiştilor că au aflat că băiatul îşi închiriase apartamentul, acolo fiind ultimul loc unde putea fi găsit. Criminaliştii au precizat că, după modalitatea aleasă, tânărul şi-a dorit foarte mult să moară, iar moartea sa a fost atipică: sinucigaşul s-a înghesuit practic în dulap ca să se sinucidă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!