News

Tragedie fără margini în județul Prahova! O bătrână a fost găsită moartă pe linia de cale ferată

13.06.2020 | 13:57
Tragedie fara margini in judetul Prahova O batrana a fost gasita moarta pe linia de cale ferata
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Prahova au deschis dosar de moarte suspectă, după ce o femeie de 75 de ani a fost găsită fără suflare sâmbătă, pe una dintre liniile de cale ferată din zona staţiei CFR Brazi.

Oamenii legii au ajuns la fața locului în urma sesizării făcute prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că respectiva persoană se află căzută lângă firul II de cale ferată, Bucureşti – Ploieşti, între Staţiile C. F. Brazi şi Prahova, în zona kilometrului feroviar 49+700.

ADVERTISEMENT

O femeie de 75 de ani din Prahova a fost găsită moartă pe linia de cale ferată

Echipa operativă a constatat ulterior că toate cele semnalate se confirmă, la locul tragediei fiind găsită o persoană de sex feminin declarată decedată de cadrele medicale.

Aceasta a fost identificată ca fiind o femeie de 75 de ani, din comuna Puchenii Mari”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Prahova.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar de moarte suspectă, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Potrivit instituției, acestea sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Un bărbat a fost găsit spânzurat pe un pod de cale ferată

Din păcate, nu este singura tragedie produsă recent pe raza județului Prahova. Nu mai departe de luna trecută a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat spânzurat de balustrada podului de cale ferată dintre staţiile CF Blejoi şi Scăieni.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au confirmat cele sesizate, medicii constatând decesul victimei identificate ca fiind un bărbat de 59 de ani din oraşul prahovean Boldeşti-Scăieni. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost deschis dosar de moarte suspectă, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: