News

Tragedie fără margini în Spania, după ce o româncă a fost lovită de tren. Primele concluzii ale anchetei ridică mari semne de întrebare

11.06.2020 | 16:37
Tragedie fara margini in Spania dupa ce o romanca a fost lovita de tren Primele concluzii ale anchetei ridica mari semne de intrebare
ADVERTISEMENT

O româncă de 32 de ani stabilită în Spania s-a stins din viață miercuri, 10 iunie, în jurul orei 23:00, după ce a fost lovită în plin de un tren Feve care circula între stațiile Torrelavega și Barreda, situate în nordul țării.

Alături de ea a pierit și o altă femeie, în vârstă de 42 de ani, originară din Republica Dominicană. Potrivit autorităților, cele două victime au fost ucise pe loc în timp ce încercau să traverse calea ferată.

ADVERTISEMENT

O româncă de 32 de ani a fost ucisă de tren în Spania. Primele concluzii ale anchetatorilor ridică semne de întrebare

Coliziunea s-a produs în apropierea barului La Principal, pe Avenida de Solvay și înaintea podului Sniace, într-un punct de trecere neautorizat”, a declarat managerul companiei de infrastructură feroviară.

Potrivit unor surse din anchetă, cele două femei erau prostituate și lucrau într-un spațiu de lângă locul în care s-a produs tragedia. Cel mai probabil, au încercat să traverseze șinele, în ciuda faptului că nu exista un loc amenajat în acest sens.

ADVERTISEMENT

Trenul a fost oprit până când autoritatea judiciară a autorizat scoaterea cadavrelor. De asemenea, toți pasagerii au fost transferați cu autobuzul în jurul orei 23:40, pentru a-și putea continua călătoria.

Oamenii legii exclud ipoteza unei activități criminale

Joi dimineață, trenul a fost deja repus în circulație. Poliția Națională a deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul feroviar, în zonă nefiind un pasaj de traversare.

ADVERTISEMENT

Vor fi efectuate autopsii pentru a stabili cauzele decesului ambelor femei, anchetatorii excluzând, cel puțin pentru moment, posibilitatea unei activități criminale.

Oamenii legii așteaptă acum ca rezultatele autopsiilor celor două trupuri neînsuflețite să facă lumină în acest caz.

ADVERTISEMENT

Totodată, se va discuta cu martorii cumplitului eveniment și vor fi verificate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Deocamdată, împrejurările în care s-a produs tragedia rămân învăluite în mister, notează publicațiile iberice.

ADVERTISEMENT