News

Tragedie fără margini! Un ambulanțier din Roșiorii de Vede s-a sinucis. Era infectat cu COVID

18.10.2020 | 16:42
Tragedie fara margini Un ambulantier din Rosiorii de Vede sa sinucis Era infectat cu COVID
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 57 de ani confirmat cu noul coronavirus s-a sinucis, duminică, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unde a fost internat cu doar 24 de ore în urmă. Din primele informații, acesta lucra ca șofer pe ambulanță la o clinică privată din Alexandra.

Gestul său a șocat atât personalul medical, cât și ceilalți pacienți, în condițiile în care se afla într-o stare bună și nu dădea semne că ar suferi de afecțiuni de natură psihică sau alte boli grave.

ADVERTISEMENT

A refuzat, în schimb, să urmeze tratamentul și a cerut insistent externarea cu puțin timp înainte să se arunce pe geamul de la etajul trei al unității sanitare. Din păcate, căzătura i-a fost fatală.

Un ambulanțier infectat cu COVID și-a pus capăt zilelor în spital

Șocat de scena la care tocmai asistase fără voia lui, colegul de salon le-a mărturisit oamenilor legii că bărbatul se simțea vinovat pentru faptul că membrii familiei s-au infectat la rândul lor cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva minute înainte de a comite gestul necugetat, a transmis spre aprobare o cerere de externare și chiar a discutat cu o asistentă pe marginea acestui subiect. Nimănui nu i-a trecut, însă, prin minte că și-ar putea pune capăt zilelor.

Un incident similar a avut loc și în Sibiu

Din păcate, nu este singurul caz de acest gen cu care s-au confruntat medicii români în ultima perioadă. Nu mai departe de vineri, 16 octombrie, un pacient confirmat cu noul coronavirus s-a sinucis la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu.

ADVERTISEMENT

În cursul nopţii de 16 octombrie, în jurul orei 2.00, un bărbat în vârstă de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, internat în cadrul unei unităţi sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I.

Acesta a fost internat de urgenţă pe secţia ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi, bărbatul a decedat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, în urma sesizării din oficiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul în cauză”, se arată în informarea transmisă de Prefectura Sibiu.

ADVERTISEMENT