News

Tragedie fără margini! Un copil a murit după ce a rămas blocat în mașina de spălat

22.02.2021 | 22:33
Tragedie fara margini Un copil a murit dupa ce a ramas blocat in masina de spalat
ADVERTISEMENT

Un băiețel de doar cinci anișori a fost găsit fără suflare în cuva unei mașini de spălat care se afla în funcțiune în acel moment. Tragedia s-a petrecut luni dimineață, într-un orășel din Noua Zeelandă, în timp ce micuțul se juca cu fratele său mai mare.

În ciuda faptului că echipajele medicale ajunse la fața locului l-au transportat de urgență la spital, nu a mai putut fi salvat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă și urmează să se stabilească împrejurările în care a survenit decesul.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, micuțul a decis, în naivitatea sa, să se ascundă în mașina de spălat, a cărei ușă s-a blocat, în condiții ce sunt deocamdată învăluite în mister. Nici măcar părinților, care se aflau în locuință, nu le-a trecut prin gând că acesta ar putea fi în interior.

Un băiețel a murit după ce a rămas blocat în mașina de spălat

La un moment dat, ușa mașinii de spălat s-a închis. Fie că băiatul a închis-o singur, fie că ușa s-a blocat automat.

ADVERTISEMENT

Urmează să stabilim circumstanțele exacte. Cert este că băiețelul s-a sufocat în lipsă de oxigen”, a declarat Cory Burkarth, reprezentantul Departamentului de Poliție din localitatea neozeelandeză Chistchurch.

În momentul în care mama și-a dat seama că băiețelul ei a rămas blocat în mașina de spălat era deja prea târziu. Acesta a ajuns de urgență la spital, inconștient, iar medicii, în ciuda eforturilor disperate de a-l readuce la viață, nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Pentru ca astfel de tragedii să nu mai aibă loc, părinții sunt sfătuiți să verifice în permanență mașina de spălat înainte de a începe ciclul de spălare.

Copiii mici sunt curioși și ar putea intra în interior, ascunzându-se printre haine. Odată ajunși în interior, copiii se pot sufoca.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, nu-i lăsați pe cei mici fără supraveghere! Fiți responsabili!”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT