News

Tragedie fără margini! Un om de afaceri s-a spânzurat în apropierea casei din București. Mesaj sfâșietor pentru cei trei copii

16.07.2020 | 23:59
Tragedie fara margini Un om de afaceri sa spanzurat in apropierea casei din Bucuresti Mesaj sfasietor pentru cei trei copii
Tragedie fără margini! Un om de afaceri s-a spânzurat în apropierea casei din București. Mesaj sfâșietor pentru cei trei copii sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mihail Elian Ulsamer, fiul lui Mihai Belei, fost consilier local PRM Bistrița Năsăud, s-a sinucis. Omul de afaceri a fost găsit spânzurat în apropiere casei sale din București.

Nu este prima dată când afaceristul încearcă să își pună capăt zilelor. În urmă cu ceva timp,  a provocat un accident rutier, dar s-a ales doar cu câteva răni ușoare.

ADVERTISEMENT

Și pentru că nu a putit să îți ducă planul la bun sfârșit, Mihail a mai încercat o dată și i-a ieșit. Motivul pentru care și-a luat viața, pare a fi legat de problemele pe care le avea în căsnicie.

Un om de afaceri, cunoscut în Bistrița Năsăud, s-a spânzurat. Ce le-a transmis copiilor

Adevăratul motiv pentru care a recurs la acest gest disperat nu îl cunoaște nimeni. Se pare, că, de ceva vreme, se confrunta cu serioase probleme în căsnicie, iar asta i-a provocat o depresie severă din care nu mai putea să iasă.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea a avut două tentative de suicid. Cu doar câteva ore înainte de tragicul eveniment, Mihail a postat pe facebook un mesaj pentru cei trei copiii, Ema, Andreas și Elsa: “Vă iubesc mult”, a scris bărbatul.

Cu două zile înainte de tragedie, a postat un alt mesaj care trăda starea critică în care se afla: “Viața este frumoasă dar, pentru mine….”. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi gândit la sinucidere.

ADVERTISEMENT

Profesional, Mihail Elian avea motive de bucurie. Avea mai multe afaceri atât în București, cât și în Bistrița, și-i mergeau foarte bine. Problemele din viața personală, însă, l-au dărâmat.

Elian a lăsat în urmă trei copii minori, un băiat și două fetițe, dar și multe semne de întrebare.

ADVERTISEMENT
Tags: