ADVERTISEMENT
News

Tragedie fără margini! Zece copii care jucau fotbal au murit loviţi de fulger!

Autor: Alexandru Năstase | 28.08.2020 | 16:12
Tragedie fără margini! Zece copii care jucau fotbal au murit loviţi de fulger!
Fulgerele au omorât deja peste 20 de oameni în acest an în Uganda. Sursa foto - hepta.ro

Tragedie fără margini în nordul Ugandei acolo unde nu mai puțin de zece băieți care se adăposteau de ploaie în timpul unui meci de fotbal au murit după ce au fost loviţi de fulger.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată de agenții de poliție. Din păcate, nouă dintre ei au murit pe loc, iar al zecelea copil s-a stins din viață în drum spre spital.

Alți trei copii au supraviețuit și primesc îngrijiri de specialitate la spital. Băieții care au murit aveau vârste cuprinse între 11 şi 16 ani.

ADVERTISEMENT

Tragedie în nordul Ugandei!

Trebuie specificat că este cel mai grav accident de acest tip din Uganda, din 2011 încoace. Atunci 18 copii au murit loviți, de asemenea, de un fulger.

Evenimentul de atunci a avut loc la o școală din vestul țării. Accidentul a avut loc pe data de 28 iunie, în Kiryandogo, la 210 km spre nord de capitala Kampala.

ADVERTISEMENT

După cum s-a raportat, fulgerul a lovit în clădirea şcolii primare, în care s-au adăpostit, de la furtuna , elevii şi profesorii.

Un alt fulger avea să lovească în şcoala primară în regiunea Zombi. 37 elevi şi doi profesori au primit îngrijiri de la echipajele medicale după ce au suferit mai multe arsuri.

ADVERTISEMENT

Autoritățile s-au temus că numărul morţilor ar putea depăşi 40 de persoane, dar, în cele din urmă, acest fapt nu s-a adeverit.

Mai trebuie spus că, în Uganda, în acest an, au murit deja 28 de oameni după ce au fost loviți de fulger.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!