News

Tragedie la Galați! O tânără a murit la puțin timp după ce s-a întors de la o petrecere de Crăciun

Tragedie la Galați! O tânără în vârstă de 21 de ani a murit la puțin timp după ce s-a întors de la o petrecere de Crăciun. Polițiștii nu cunosc încă ce s-a întâmplat cu fata
26.12.2021 | 15:50
Tragedie la Galati O tanara a murit la putin timp dupa ce sa intors de la o petrecere de Craciun
Tragedie la Galați acolo unde o tânără a murit! Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU
ADVERTISEMENT

Vorbim despre o moarte considerată suspectă de autorități. Tânăra în vârstă de numai de 21 de ani și-a pierdut viața imediat după ce s-a întors de la o petrecere de Crăciun, în Galați.

Culmea, atât familia, cât și prietenii fetei susțin că aceasta nu suferea de nicio boală și nici nu a oferit semne evidente în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Galați!

Absolventă a liceului din Tecuci, fata era acum studentă la Universitatea Spiru Haret din București.

Potrivit primelor informații, aceasta venise acasă pentru a petrece sărbătorile aproape de cei dragi. Nimeni nu avea de unde să știe ce tragedie urma.

ADVERTISEMENT

În ziua de Crăciun, tânăra nu a ezitat și a mers să petreacă alături de câțiva prieteni. S-a întors acasă după câteva ore și s-a dus în camera ei.

Din nefericire, peste alte câteva ceasuri, aceasta a fost găsită fără viață de unul dintre părinți.

ADVERTISEMENT

Disperați, oamenii au sunat într-un suflet la 112, însă echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, doctorii au fost nevoiți, în cele din urmă, să se recunoacă învinși și să noteze decesul.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu poate să ofere, deocamdată, un răspuns și urmează ca în urma examenului medico-legal să se stabilească cu exactitate cauza morții.

De asemenea, în această situație va avea loc și un examen toxicologic pentru a se vedea cu exactitate dacă fata a consumat vreo substanță înainte.

Părinții și prietenii sunt șocați și se pregătesc acum de înmormântare.

ADVERTISEMENT