Tragedie în Hunedoara. Un tînăr de 20 de ani a murit după ce tractorul s-a răsturnat peste el

Mirela Apostol   
in Hotnews
05/08/2016, 08:01
Tragedie în Hunedoara. Un tînăr de 20 de ani a murit după ce tractorul s-a răsturnat peste el

Un tânăr de 20 de ani a murit prins sub tractorul pe care îl conducea. Acesta se afla la pădure, în satul Crişan, din judeţul Hunedoara.

Tânărul se afla cu tractorul pe o coamă de deal, remorca încărcată a utilajului agricol a intrat în balans şi tractorul s-a răsturnat. Tânărul, care se afla la volan, nu a sărit la timp, fiind singura persoană prinsă sub fiare.

Echipajul de prim ajutor ajuns la faţa locului l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator ca urmare a compresiei toracice puternice exercitată de volanul tractorului.

Bărbatul, scos de sub tractor de părinţii acestuia, care se aflau în apropiere, a fost resuscitat aproape o oră, echipajul de prim ajutor aplicându-i masajul cardiac şi ventilaţia mecanică însoţite de tratamentul medicamentos administrat de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Toate eforturile pompierilor şi personalului medical au fost zadarnice.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×