News

Tragedie în Agigea: șofer mort după ce a căzut cu TIR-ul într-o prăpastie. Camionul s-a făcut praf

Un șofer și-a pierdut viața după ce a căzut cu TIR-ul în gol, într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri.
17.09.2021 | 16:04
Tragedie in Agigea sofer mort dupa ce a cazut cu TIRul intro prapastie Camionul sa facut praf
ADVERTISEMENT

Victima este, mai exact, un tânăr în vârstă 23 de ani. Tragedia a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 5:00, în localitatea Agigea, din județul Constanța, la ieșirea de pe autostrada A4.

La fața locului s-au deplasat echipajele de salvare, dar nu i-au mai putut salva viața șoferului, deși i-au efectuat manevre de resuscitare. El a fost găsit încarcerat în cabină.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări a reieșit faptul că tânărul circula cu viteză și a intrat într-un sens giratoriu fără să vrea. A încercat să-l evite și așa s-a răsturnat în prăpastia extrem de adâncă.

”În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat, de 23 de ani, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor cu semiremorcă, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu rondoul unui sens giratoriu, ulterior părăsind partea carosabilă şi căzând într-o prăpastie de aproximativ 20 de metri.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto”, au explicat polițiștii de la IPJ Constanța.

Șoferul transporta cereale către portul Constanța

TIR-ul era plin cu cereale, care urmau a fi descărcate în portul Constanța. Autovehiculul a fost zdrobit în totalitate, din cauza impactului puternic avut cu solul. De curând, tânărul își sărbătorise ziua de naștere, potrivit unor surse ziuadeconstanta.ro

ADVERTISEMENT

În urma tragicului eveniment, s-a demarat o anchetă pentru a se stabili cu precizie cauza din care s-a produs. Nu este exclusă o defecțiune tehnică la pedala de frânare.

Accident tragic în județul Cluj. Doi șoferi au murit

Doi șoferi au murit, joi, la ieșirea din comuna Căpușu Mare din județul Cluj. Ei au intrat în coliziune directă și astfel s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Medicii sosiți la fața locului nu le-au mai putut salva viața, cu toate că și în cazul lor s-au făcut manevre de resuscitare. Unul dintre decedați avea 20 de ani, iar cel de-al doilea 40 de ani.

”Intervenție în urma unui accident grav în apropiere de Căpușu Mare. Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accident rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău.

Pompierii a fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau stop cardiorespirator.

Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite.

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vii tale pentru aceștia.
La fața locului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care fusese acroșat în accident, însă ocupanții nu au solicitat consult medical”, potrivit reprezentanților ISU Cluj.

ADVERTISEMENT