News

Tragedie în Alba Iulia. O fată de 15 ani a căzut de la etaj. Adolescenta a murit la spital

O fată de 15 ani a căzut de la etajul unui bloc din Alba Iulia. Aceasta a murit ulterior la spital.
30.05.2021 | 22:51
Tragedie in Alba Iulia O fata de 15 ani a cazut de la etaj Adolescenta a murit la spital
Tragedie în Alba Iulia. O fată de 15 ani a căzut de la etaj. Adolescenta a murit la spital. Sursa foto: alba24.ro
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru o adolescentă din Alba Iulia. Fata a căzut de la etajul unui bloc cu 10 etaje din orașul ardelean și a suferit răni extrem de grave.

Din păcate, din cauza leziunilor suferite în urma căderii de la înălțime, tânăra a decedat la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde a fost transportată.

ADVERTISEMENT

O fată de 15 ani a căzut de la etaj în Alba Iulia. Adolescenta a murit la spital

Potrivit presei locale, tragedia din județul Alba a fost consemnată duminică după amiaza. În jurul orei 18:00, fata a ajuns în stare gravă la UPU, însă medicii nu au mai reușit să o salveze.

”La ora 17.49, echipajul de Terapie Intensivă Alba se prezintă în UPU transportând o victimă căzută de la înălțime. La câteva minute după intrarea pe aria de resuscitare pacientul intră în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Se încep manevrele de resuscitare, derulate timp de 50 de minute fără succes, declarându-se decesul la ora 18.53”, au precizat reprezentații spitalului pentru Alba24.

Seara, la spitalul din Alba Iulia a ajuns și mama fetei care a identificat-o, au spus reprezentații unității medicale pentru sursa citată. Potrivit reprezentaților spitalului, tânăra ar fi avut 15 ani.

ADVERTISEMENT

”În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan.

În continuare, urmează ca ancheta să stabilească cu exactitate în ce împrejurări s-a produs tragedia. Nu ar exista suspiciuni că fata ar fi fost împinsă.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, existând martori care ar susține că adolescenta s-ar fi aruncat de la etaj.

Martorii afirmă că fata din Alba Iulia s-ar fi aruncat

O femeie din zonă a declarat presei locale că tânăra s-ar fi aruncat de la etajul 8 al blocului. Aceasta și-ar fi pus masca pe față și ar fi sărit în gol. Femeia a mai declarat că tânără ar fi elevă în clasa a V-a la școala Ion Agârbiceanu.

Martorii au mai spus că, în cădere, fata s-ar fi lovit de câteva cabluri care atârnă în jurul blocului, iar acest fapt i-ar fi atenuat contactul cu solul. La locul tragediei a mai fost identificat un telefon care, spun cei din zonă, ar aparține victimei.

ADVERTISEMENT