News

Tragedie în Alexandria! Directoarea unei grădinițe, mamă a doi copii, găsită moartă în casă

11.04.2021 | 16:39
Tragedie în Alexandria! Directoarea unei grădinițe, mamă a doi copii, găsită moartă în casă
Femeia s-a sinucis în propria casă. Sursa foto - antena3.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în Alexandria acolo unde directoarea unei grădiniţe s-a sinucis chiar în  propria casă. Mamă a doi băieți, femeia a plănuit totul perfect. Nici cei mici și nici soțul nu erau acasă în momentul în care și-a pus capăt zilelor. 

Dana Marin era directoarea grădiniței Ion Creangă. Aceasta s-a spânzurat de țeava de gaze din apartament. A pus totul la cale în cele mai mici detalii.

ADVERTISEMENT

Tânăra mămică a rămas singură acasă, după ce i-a trimis pe cei doi băieți la țară, la Orbeasca, împreună cu tatăl lor, la bunici, scrie Antena 3.

Tragedie într-o familie din Alexandria!

Conform primelor informații, Dana a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei. Aceasta i-ar fi cerut să aibă grijă de copii în continuare.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse, femeia nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate şi nici în familie, care să o determine să recurgă la gestul extrem.

Tot ce se cunoaște este că după ce a scris biletul de adio, tânăra şi-a pus capăt zilelor. Cel care a descoperit întreaga tragedie a fost chiar soţul ei.

Bărbatului i-a venit rău când a văzut-o pe mama copiilor săi fără suflare. la fața locului au fost chemate mai multe echipaje de intervenție.

ADVERTISEMENT

Medicii n-au ezitat o clipă și i-au acordat mai multe îngrijiri medicale bărbatului. Din nefericire, doctorii chemaţi de urgenţă în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânăra mamă.

Medicii au fost nevoiți să constate decesul după ce toate manevrele de resuscitare aplicate au rămas fără răspuns.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri