News

Tragedie în Alexandria! Directoarea unei grădinițe, mamă a doi copii, găsită moartă în casă

11.04.2021 | 16:39
Tragedie in Alexandria Directoarea unei gradinite mama a doi copii gasita moarta in casa
ADVERTISEMENT

Tragedie în Alexandria acolo unde directoarea unei grădiniţe s-a sinucis chiar în  propria casă. Mamă a doi băieți, femeia a plănuit totul perfect. Nici cei mici și nici soțul nu erau acasă în momentul în care și-a pus capăt zilelor. 

Dana Marin era directoarea grădiniței Ion Creangă. Aceasta s-a spânzurat de țeava de gaze din apartament. A pus totul la cale în cele mai mici detalii.

ADVERTISEMENT

Tânăra mămică a rămas singură acasă, după ce i-a trimis pe cei doi băieți la țară, la Orbeasca, împreună cu tatăl lor, la bunici, scrie Antena 3.

Tragedie într-o familie din Alexandria!

Conform primelor informații, Dana a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei. Aceasta i-ar fi cerut să aibă grijă de copii în continuare.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse, femeia nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate şi nici în familie, care să o determine să recurgă la gestul extrem.

Tot ce se cunoaște este că după ce a scris biletul de adio, tânăra şi-a pus capăt zilelor. Cel care a descoperit întreaga tragedie a fost chiar soţul ei.

ADVERTISEMENT

Bărbatului i-a venit rău când a văzut-o pe mama copiilor săi fără suflare. la fața locului au fost chemate mai multe echipaje de intervenție.

Medicii n-au ezitat o clipă și i-au acordat mai multe îngrijiri medicale bărbatului. Din nefericire, doctorii chemaţi de urgenţă în ajutor nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tânăra mamă.

ADVERTISEMENT

Medicii au fost nevoiți să constate decesul după ce toate manevrele de resuscitare aplicate au rămas fără răspuns.

ADVERTISEMENT
Tags: