News

Tragedie în America. Un camion a intrat într-o paradă LGBT. Un bărbat a murit

Momente de panică la o paradă LGBT. Un bărbat a intrat cu un camion în mulțime.
20.06.2021 | 14:32
Tragedie in America Un camion a intrat intro parada LGBT Un barbat a murit
ADVERTISEMENT

Incidentul îngrozitor s-a petrecut sâmbătă, la Miami, în statul american Florida. Un bărbat a murit și un altul a fost rănit la o paradă LGBT după ce au fost loviți de un camion, anunță CNN.

Primarul din Fort Lauderdale, Dean Trantalis, a numit incidentul “un atac terorist” la adresa comunității LGBT, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Scene dramatice la o paradă LGBT din America. Un bărbat a intrat cu mașina în mulțime

Victimele au fost transportate la spital, iar unul dintre bărbați a fost declarat mort. Șoferul camionetei a fost arestat.

Presa locală a relatat că vehiculul care i-a lovit pe cei doi bărbați a ratat cu foarte puțin mașina decapotabilă în care se afla democrata Debbie Wasserman Schultz, reprezentanta statului Florida în Congres.

ADVERTISEMENT

Deși primarul din Fort Lauderdale a numit incidentul drept unul terorist, un oficial municipal responsabil cu locația unde se desfășura parada LGBT, a avut o altă opinie. Chris Caputo a spus că “pare tot mai probabil că a fost un accident”.

FBI asistă poliția locală în acest caz. Momentan, anchetatorii nu s-au pronunțat dacă actul șoferului a fost deliberat sau a fost un accident.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc începutul paradei denumită Stonewall Pride Parade. Evenimentul a fost anulat, au precizat oficiali din Departamentul de poliție din Wilton Manors.

Incident bizar în America

O șoferiţă din Statele Unite dă în judecată echipajul de poliție care a urmărit-o pe austostradă. Mașina femeii s-a răsturnat după ce ar fi fost lovită intenționat de vehiculul poliției.

ADVERTISEMENT

Camera din mașina polițiștor a suprins momentul în care agenţii intervin încercând să oprească mașina femeii. Totul s-a petrecut la doar 2 minute după momentul în care polițiștii au somat-o să tragă pe dreapta.

Femeia era însărcinată și a fost rănită în urma accidentului. Ea spune că a încetinit și a semnalizat că urma să oprească. Cazul a ajuns acum în instanță.

ADVERTISEMENT
Tags: