News

Tragedie în apropiere de granița Ucrainei cu România! Pescari împușcați mortal

23.05.2020 | 12:44
Tragedie in apropiere de granita Ucrainei cu Romania Pescari impuscati mortal
ADVERTISEMENT

Tragedie în apropiere de granița Ucrainei cu România acolo unde șapte pescari au fost împușcați mortal de proprietarul unui lac privat. Totul s-a petrecut în localitatea Novoselytsia. Un singur pescar ar fi reușit să scape cu viață, acesta refugiindu-se în pădure.

Tragedie în apropiere de granița Ucrainei cu România!

Conform presei locale, proprietarul lacului și cei opt pescari au stat la masă și au început să mănânce și să consume băuturi alcoolice. Doar că seara avea să continue nu tocmai bine.

ADVERTISEMENT

După câteva ore bune de băut, șase dintre pescari s-au retras la culcare, astfel că proprietarul lacului a mai rămas să bea cu doi dintre pescari.

Pescari împușcați mortal

Potrivit ziariștilor de la Kyiv Post, între aceștia ar fi izbucnit un conflict spontan, un conflict care a luat amploare în momentul în care proprietarul lacului, vânător profesionist, a pus mâna pe o pușcă și a început să-i împuște pe pescari.

ADVERTISEMENT

Inițial, acesta i-a ucis pe cei doi pescari alături de care se mai afla la masă. Nu s-a oprit aici și a continuat să tragă orbește. Acesta a împușcat mortal și cinci dintre cei șase pescari care merseseră la culcare.

Doar unul dintre perscari a reușit să fugă în pădure și a ajuns la o mașină de unde a solicitat intervenția de urgență a forțelor de ordine.

ADVERTISEMENT

Acum, proprietarul lacului a fost arestat și urmează să fie supus unei testări psihiatrice. Conform autorităților din Ucraina, acesta riscă cel puțin 15 ani de închisoare, dar poate ajunge să fie condamnat inclusiv la închisoare pe viață.

De remarcat că victimele aveau între 30 și 50 de ani și erau pescari amatori, oameni care la finalul săptămânii au mers la baltă ca să se relaxeze.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că Novoselytsia, locul unde s-a produs tragedia, se află la aproximativ o oră de mers cu mașina de Rădăuți.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: