News

Tragedie în Arad. Jurnalista Anca Mureșan, găsită moartă în apele Mureşului, după întâlnirea cu un interlop

Anca Mureșan a fost găsită moartă în apele Mureșului. Jurnalista din Arad ar fi avut o relație cu un interlop.
18.07.2021 | 13:45
Tragedie in Arad Jurnalista Anca Muresan gasita moarta in apele Muresului dupa intalnirea cu un interlop
„Aseară în jurul orei 20.30 un echipaj de căutare a Detașamentului Arad s a deplasat pe Mureș în amonte de orașul Pecica la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafață apei un cadavru. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Jurnalista Anca Mureșan a fost găsită moartă după întâlnirea cu un interlop. Femeia din Arad și-a găsit sfârşitul în apele Mureşului.

„Aseară în jurul orei 20.30 un echipaj de căutare a Detașamentului Arad s a deplasat pe Mureș în amonte de orașul Pecica la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafață apei un cadavru”, au transmis pompierii arădeni.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, ziarista făcuse plângeri la poliție pentru că era agresată. Jurnalista ar fi avut o relație cu un interlop. Anca Mureșan a dispărut joi după-amiază.

Jurnalista din Arad, Anca Mureșan, ar fi avut o relație cu un interlop

Anca Mureșan avea 47 de ani. Jurnalista din Arad a ieșit la plimbare, miercuri seara, împreună cu iubitul ei, un interlop cunoscut din zonă.

ADVERTISEMENT

Ziarista s-ar fi aflat sub influenţa substanțelor cu efect psihoactiv în momentul în care a intrat în apele Mureşului. Hainele i-au fost găsite pe malul râului, conform Aradon.

Dispariţia femeii din Arad a fost sesizată joi după-amiază, după ce bărbatul cu care ar consumat substanţe interzise şi-a revenit de sub efectul halucinogen. Acesta a alertat Poliţia, iar pompierii au început căutările pe cursul râului.

ADVERTISEMENT

„Aseară în jurul orei 20.30 un echipaj de căutare a Detașamentului Arad s a deplasat pe Mureș în amonte de orașul Pecica la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafață apei un cadavru.

Acesta a fost recuperat de către echipajul detașamentului Arad și predat celor de la medicină legală. Cadavrul este de sex feminin”, au anunţat pompierii arădeni, conform criticarad.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost găsit după zile întregi de căutări. Moartea Ancăi Mureşan este momentan plină de controverse.

Jurnalista a cerut la un moment dat ajutorul Poliţiei pentru că se simţea hărţuită de interlopi din zona Aradului.

Anca trecuse recent plin clipe grele după ce-și pierduse tatăl. Acesta a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT