News

Tragedie în Argeș. Doi bărbați au murit după ce au căzut cu mașina într-un pârâu

Tragedie rutieră în județul Argeș. O mașină a căzut, luni, într-un pârâu din localitatea Rociu. Doi bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani, aflați la bord, au murit.
30.01.2023 | 15:57
Tragedie in Arges Doi barbati au murit dupa ce au cazut cu masina intrun parau
Doi bărbați au murit în județul Argeș. Mașina lor a căzut într-un pârâu. Sursa foto: epitești.ro
ADVERTISEMENT

Debut tragic de săptămână în județul Argeș. Două persoane au murit, luni, după ce au intrat cu mașina într-un pârâu.

Doi bărbați au murit în județul Argeș. Mașina lor a căzut într-un pârâu

O maşină marca Volkswagen Touran a căzut, luni după-amiază, în pârâul Dâmbovnic din comuna Rociu.

ADVERTISEMENT

Vehiculul se afla cu roțile în sus. Ajunși la fața locului, angajații de la ISU Argeș au descoperit în mașină două persoane.

Potrivit datelor oferite de centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, nu se știe exact de când se afla autoturismul în apă. Din primele informații, persoana care anunțat evenimentul nu a văzut și desfășurarea acestuia.

ADVERTISEMENT

Cert este că persoanele aflate în autoturism, doi bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani, nu prezentau semne vitale când au fost găsite.

Echipajele SMURD sosite rapid la fața locului au demarat manevre de resuscitare pentru ambele victime, însă era prea târziu. A fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

”Autovehiculul se afla răsturnat pe pavilion și cu partea din față în apă. Vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoexcavator și din interior au fost evacuate două victime de sex masculin, fără funcții vitale, cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani, informează ISU Argeș.

Potrivit ISU, la fața locului au mai fost mobilizați pompierii de la Punctul de Lucru Rociu și Detașamentul Bradu cu două autospeciale de intervenție, o barcă de salvare și o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

Grav incident rutier și în Teleorman. O mașină a luat foc

Au fost probleme luni și în județul Teleorman. La orele după-amiezii, un incendiu auto a avut loc pe raza localității Măgura. ISU a deplasat la fața locului o mașină de stingere și o ambulanță SMURD.

Focul s-a manifestat generalizat în momentul în care au ajuns pompierii. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Trei pasageri au reușit să iasă la timp și să îndepărteze de autovehicul.

Incendiul a fost stins într-un timp relativ scurt. Autoritățile spun că o cauză probabilă a acestui eveniment a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică de la nivelul compartimentului motor.

ADVERTISEMENT