News

Tragedie în Argeș. Femeie spulberată pe trecerea de pietoni. Victima ar fi soacra unui politician

Accident mortal în Argeș. Un șofer care se deplasa pe DN 7, pe raza localităţii Bascov, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Piteşti a lovit o femeie de 77 de ani.
02.01.2022 | 07:37
Tragedie in Arges Femeie spulberata pe trecerea de pietoni Victima ar fi soacra unui politician
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Un accident tragic s-a produs în Argeș, sâmbătă seara, în prima zi a anului 2022. Incidentul a avut loc în în localitatea Bascov, după lăsarea întunericului.

O femeie în vârstă de 77 de ani a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa DN7, a transmis inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Conform presei locale, victima ar fi soacra unui politician din Argeș, transmite ePitești.ro.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care se afla la volanul mașinii avea vârsta de 74 de ani. Din păcate, femeia n-a mai putut fi salvată, în ciuda intervenției echipajelor de urgență.

O femeie a fost accidentată mortal în timp ce traversa DN 7, în Argeș

“Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, o femeie de 77 de ani, din Piteşti, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, a fost acroşată şi accidentată mortal de un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe DN 7, pe raza localităţii Bascov, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Piteşti”, arată un comunicat al IPJ Argeş, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Şoferul care a produs tragedia a fost testat cu aparatul etilotest. Bărbatul nu se afla sub influența alcoolului.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Continuă verificările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

Un alt accident groaznic s-a produs în Cluj, în prima zi anului 2022. O mașină a derapat într-o curbă și a sărit peste un parapet care era la marginea drumului.

În urma accidentului, femeia care se afla la volan, dar și ceilalți doi pasageri – un bărbat și un copil de 2 ani, au fost duși la spital, conform Turdanews.

ADVERTISEMENT

”Este vorba despre o autoaccidentare produsă pe Calea Baciului, direcție de deplasare Baciu spre Cluj-Napoca. Din primele date, un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi derapat în curbă, părăsind partea carosabilă.

Conform datelor furnizate, în urma evenimentului nu au rezultat vătămări ale persoanelor, acestea fiind transportate la spital pentru investigații și eventuale îngrijiri de specialitate. Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ”, a precizat IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT