News

Tragedie în Argeș. Tânăr de 28 ani de ani, găsit mort într-un lac de acumulare

05.06.2020 | 09:15
Tragedie in Arges Tanar de 28 ani de ani gasit mort intrun lac de acumulare
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 28 ani de ani a fost găsit mort, joi după-amiază, într-un lac de acumulare din județul Argeș.

Tânăr de 28 ani de ani, găsit mort într-un lac de acumulare

Conform cancan.ro, tânărul în vârstă de 28 de ani a fost găsit mort în lacul de acumulare Bascov de pe râul Argeş. Un cetățean a descoperit cadavrul și a sunat imediat la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit pompieri de la Detașamentul Pitești cu barca pneumatică, o ambulanță SMURD și cea de terapie intensivă mobilă.

După ce au adus trupul bărbatului la mal cu ajutorul bărcii pneumatice, paramedicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii

”ISU Argeș a fost sesizat că în lacul Budeasa plutește un bărbat. Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale Pitești fac cercetări pentru stabilirea identității și a împrejurărilor în care a decedat tânărul”, a precizat ISU Argeș.

Între timp vârsta și identitatea bărbatului au fost stabilite. Astfel este vorba despre un tânăr, Dănuț Constantin P., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Bughea de Sus.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Argeș, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea autopsiei.

Din primele informaţii se pare că se ia în calcul varianta unei sinuciderii şi, potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul s-ar fi aruncat în cursul zilei de marţi în apele lacului. De asemenea, nu este exclusă nici varianta unei morţi accidentale.

ADVERTISEMENT

O tragedie de proporții s-a petrecut în parcul IOR din București, acolo unde un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac. Incidentul a fost descoperită miercuri dimineață de un paznic care a sunat imediat după ajutor la numărul unic 112.

ADVERTISEMENT
Tags: