Sporturi

Tragedie în baseball-ul american. Tripla crimă care a îngrozit Statele Unite

30.08.2019 | 13:55
Tragedie in baseballul american Tripla crima care a ingrozit Statele Unite

Tragedie de neimaginat în baseball-ul american. Soția, copilul și soacra jucătorului Blake Bivens de la echipa din a doua divizie Montgomery Biscuits au fost ucise cu sânge rece. A fost un șoc uriaș pentru lansatorul echipei care reprezintă un satelit al cunoscutei formații din MLB Tampa Bay, când a fost anunțat de vecini să vină de urgență acasă.

Tragedie în baseball-ul american. Familia unui jucător a fost ucisă

Vecinii au descoperit cadavrul soacrei sportivului la intrarea în locuință. A anunțat imediat poliția, care ajunsă la fața locului și pătrunzând în locuința lui Blake Bivens a găsit alte două corpuri fără suflare, ale soției și copilului acestuia. Medicii, sosiți și ei, au făcut drumul degeaba, deoarece nu mai era nimic de făcut pentru încercarea de salva măcar una dintre victime.

Din primul moment oamenii legii și-au îndreptat atenția în principal asupra lui Mathew Bernard, nimeni altul decât fratele soției jucătorului, pe care unii dintre vecini susțin că l-ar fi văzut înarmat cu o pușcă. Imediat au fost transmise mesaje către toate echipajele, avertizându-se asupra faptului că suspectul este înarmat și extrem de periculos.

tragedie în baseballul american. Familia unui jucător a fost ucisă de o rudă a acestuia

Criminalul era fratele soției jucătorului

În locul individului înarmat și gata de o nouă crimă polițiștii s-au văzut puși în fața unei situații de necrezut. Au trebuit să fugă după un tânăr de numai 19 ani, gol pușcă și într-un final, deși acesta a opus rezistență, a fost prins și trimis la secție. Urmează ca Mathew Bernard să fie mai întâi supus unor investigații medicale de profil, pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ.

tragedie în baseballul american. Blake Bivens avea o familie fericită

Un văr al lui Mathew Bernard a dezvăluit că tânărul ar suferi de o boală psihică, dar că niciodată nu manifestase semnale că ar putea comite aceste fapte. Și un unchi al suspectului a declarat același lucru, că este surprins de ceea ce a făcut Mathew, a cărui boală psihică nu s-a completat niciodată cu violența, având cu totul alte forme de manifestare.