News

Tragedie în Bihor! Copilul de 4 ani luat de viitură a fost găsit mort

14.06.2020 | 11:13
Copilul de 4 ani a fost găsit fără suflare. Sursa foto - alba24.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în Bihor acolo unde băiețelul de 4 ani pe care l-a luat viitura chiar de sub privirile neputincioase ale tatălui a fost găsit mort. Nenorocirea s-a întâmplat în satul Valea de Sus. După mai multe ore de căutări, trupul micuțului a fost găsit.

Tragedie în Bihor!

Întrerupte peste noapte, căutările au fost reluate încă de la prima oră a dimineții. Echipele de salvatori aveau să-l găsească decedat pe copil.

ADVERTISEMENT

“În jurul orei 9.40, un localnic și un pompier militar care, după ce a ieșit din tură, a dorit să participe în continuare la misiunea de căutare, au găsit trupul neînsuflețit al copilului pe malul apei, pe raza localității Moțești”, a declarat pentru ebihoreanul.ro Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Posted by Dumitras Horia Claudiu on Saturday, June 13, 2020

Copilul de 4 ani luat de viitură a fost găsit mort

De specificat că familia încerca să traverseze cu maşina apele ieşite din matcă ale unui râu. În acel moment, copilul se afla în autoturism cu părinţii şi fratele mai mic, de doar un an.

ADVERTISEMENT

O ploaie torențială avea să spulbere liniștea familiei. Aceștia căutau să traverseze un pârâu din satul bihorean Valea de Sus, dar n-au mai reuşit.

Mașina a rămas blocată în mijlocul viiturii și în acel moment tatăl a luat decizia de a-l scoate pe băiat din autoturism pentru a-l duce pe mal.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a întors imediat să-l salveze şi pe celălalt copil, care era în maşină cu mama. Rămas singur, din păcate, băiatul de 4 ani a fost luat de ape.

Autoritățile au fost alertate și s-au format echipe de căutare, la care au luat parte pompieri militari, salvamontiști, localnici.

ADVERTISEMENT

Din cauza condițiilor meteo dificile – județul se afla sub cod portocaliu de ploi – căutările au fost întrerupte la ora 1 noaptea și reluate duminică dimineață, la ora 6.30.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: