News

Tragedie în Botoșani! Alexandra, o tânără mămică, a murit după ce a născut o fetiță sănătoasă

Tragedie în județul Botoșani acolo unde o tânără mămică a murit după ce a născut o fetiță sănătoasă
03.07.2021 | 17:43
Tragedie in Botosani Alexandra o tanara mamica a murit dupa ce a nascut o fetita sanatoasa
Alexandra a încetat din viață după ce a născut. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Vorbim despre Alexandra, o femeie în vârstă de 32 de ani care, din păcate, a încetat din viață la puțin timp după naștere. De altfel, în urmă cu doar câteva zile, familia şi prietenii făceau apeluri disperate pentru donare de sânge.

Mai mult decât atât, pe 28 iunie, pe pagina de Facebook a Centrului De Transfuzie Botoșani a fost postat un mesaj prin care oamenii erau rugaţi să doneze sânge pentru Alexandra.

ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Botoșani!

“1 donație = 1 viață salvată. Donați pentru Pușcașu Alexandra, are mare nevoie de sânge. Este o mămica ce abia a născut și este în comă indusă, viața ei depinde de noi.

Hai să o ajutăm sa fie din nou alături de fetița ei de 9 ani și de bebelina abia născută.

Orice grupa de sânge este bine venită, dacă ai 0 rh pozitiv este și mai bine, este ceea ce ea are nevoie. Orice donator contează. Și tu poți salva o viață”, era mesajul în sprijinul Alexandrei.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Alexandra Pușcaș a fost internată la maternitate, după ce a dus la termen o sarcină “fără probleme”, conform apropiaților săi.

Acestea au apărut a doua zi după ce a născut. În acel moment, tânăra ar fi intrat în comă și a fost dusă de urgență în secția ATI.

ADVERTISEMENT

În ciuda încercărilor medicilor de a o salva, Alexandra a încetat din viaţă, scrie botosaneanul.ro. A lăsat în urma ei un soţ îndurerat, dar și copilă de doar câteva zile şi o fetiţă în vârstă de 9 ani.

Familia și prietenii se întreabă acum cum de a fost posibilă o asemenea tragedie, mai ales că Alexandra era o “fată sănătoasă”, care a avut “o sarcină normală, fără probleme”.

ADVERTISEMENT

“Drum lin către cer, draga Alexandra….O fata de 32 de ani care a iubit viata…. Cu un optimism pe care nu multi dintre noi îl au, muncitoare, responsabila, un suflet de copil care a crescut un alt copil..

Sentimentul de REVOLTA pe care îl simt nu poate fi descris în cuvinte…

O fata sanatoasa, cu o sarcina dusa la termen fără probleme, ajunge la maternitate pentru naștere, de unde pleacă a doua zi, în coma, mai mult moarta decât vie spre ATI.

Cum e posibil?? În ce tara trăim??

Sper din tot sufletul ca cei care au greșit și au băgat acest suflet în mormânt sa PLĂTEASCĂ!! Au rămas în urma 2 fetite orfane, un sot distrus, o mama a cărei durere nu poate fi descrisa în cuvinte, o familie și prieteni îndoliati…

As vrea sa multumesc întregii echipe de la ATI care în aceste zile au dat dovada nu doar de empatie, ci și de un real profesionalism….E tare frumos că în acest sistem mai sunt si INGERI…CONDOLEANTE FAMILIEI! PUTERE SA AVETI SA TRECETI PESTE ACEASTA CUMPLITA DURERE..”, a scris ieri Anca Neacşu, pe Facebook.

“Încă un înger plecat la Dumnezeu! Tind să cred că El își adună îngerii înapoi..

Drum lin către ceruri, Alexandra, Dumnezeu sa aibe în grijă fetițele tale! Ai lăsat în urmă 2 îngerași, durere și mult dor…Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu să te ierte”, a scris şi Beatrice Bianca.

ADVERTISEMENT