News

Tragedie în Botoșani. Un copil de 12 ani, găsit spânzurat de părinți. Dosar penal deschis în acest caz

10.06.2020 | 15:25
Tragedie in Botosani Un copil de 12 ani gasit spanzurat de parinti Dosar penal deschis in acest caz
ADVERTISEMENT

Tragedie în Botoșani. Un copil de numai 12 ani a fost găsit spânzurat de părinții în propria locuință. Încă nu se știu motivele gestului său, dar poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

Un copil de 12 ani din Botoșani, găsit spânzurat de părinți. Dosar penal deschis în acest caz

Dramă fără margini pentru o familie din județul Botoșani. Băiatul lor, de doar 12 ani, s-a spânzurat chiar în casa părintească. Până la această oră nu se știu motivele care au dus către o asemenea faptă extremă, spun reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

”În jurul orei 1.00, polițiștii de la Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca un minor de 12 ani s-ar fi sinucis la domiciliul său”, se precizează în buletinul de evenimente al IPJ Botoșani.

Familia îndurerată este din satul Mitoc. Tragedia s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. Cumplita tragedia a avut loc la puțin timp după miezul nopții, în momentul când tatăl băiatului s-a întors de la muncă din sat.

ADVERTISEMENT

Chiar părintele a fost cel care și-a găsit fiul spânzurat în propria locuință. Imediat după descoperirea terifiantă, tatăl copilului decedat a sunat la 112, apelând la ajutorul cadrelor medicale.

La fața locului tragediei a ajuns o ambulanță, însă viața copilului era deja pierdută, deși personalul medical a pus în aplicare repetate manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pentru ucidere din culpă deschis în acest caz

Cazul din județul Botoșani a intrat în vizorul Poliției. Până în acest moment, ”A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

”În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultat să se propună soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, conform MonitorulBt.

ADVERTISEMENT

Ancheta în acest caz este în desfășurare, iar din primele informații se știe că familia minorului nu era cunoscută ca fiind una conflictuală sau violentă și nici nu a fost vreun caz vizibil în acest sens.

ADVERTISEMENT