News

Tragedie în Botoșani. Un tată și-a călcat copilul de doar 1 an cu mașina

O tragedie fără margini s-a produs în Botoșani, acolo unde un tată și-a călcat copilul de doar un an cu mașina. Cum s-a petrecut nefericitul incident.
27.06.2024 | 20:49
Tragedie in Botosani Un tata sia calcat copilul de doar 1 an cu masina
Un tată și-a călcat copilul de doar 1 an cu mașina, în Botoșani. Sursa foto (ilustrativ): Facebook
ADVERTISEMENT

O familie din Botoșani trece prin momente cumplite. Tatăl și-a călcat cu mașina copilul de doar un an, în curtea casei. Cum s-a produs această tragedie de proporții.

Un tată și-a călcat copilul de doar 1 an cu mașina, în Botoșani

Joi, 27 iunie, la orele după-amiezii, în localitatea Vorniceni din județul Botoșani s-a petrecut un accident cu urmări dramatice. Un copil de doar un anișor și-a pierdut viața după ce a fost implicat într-un incident cumplit. Acesta a fost cauzat involuntar chiar de propriul tată.

ADVERTISEMENT

Tragedia din cursul acestei zile s-a produs în curtea familiei din nordul Moldovei. Ajuns acasă de la muncă, tatăl băiețelului încerca să-și parcheze mașina. La un moment dat, din motive încă necunoscute, copilul a ajuns în spatele vehiculului aflat în mișcare.

În timp ce dădea cu spatele, bărbatul nu a observat prezența copilului și a trecut cu roțile peste el. Mașina l-a lovit pe micuț, provocându-i răni extrem de grave.

ADVERTISEMENT

Imediat, părintele băiețelului a sunat la 112, cerând ajutor medical. Disperat, sperând că-i va salva viața copilului, tatăl a plecat cu acesta spre Secția Săveni a Spitalului Județean Botoșani.

În același timp, un echipaj SMURD dotat cu medic a fost mobilizat către zona accidentului. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, rănile copilului s-au dovedit a fi fatale. Doctorii nu au reușit să îi salveze viața și au anunțat decesul.

ADVERTISEMENT

Polițiștii botoșăneni au deschis o anchetă în urma acestei tragedii. Tatăl care și-a ucis involuntar copilul este acum cercetat pentru ucidere din culpă. Oamenii legii încearcă să afle toate circumstanțele care au dus la acest incident cumplit, notează Botoșăneanul.

Tragedie similară și în Suceava, anul trecut

În urmă cu un an, un alt copil de un an a murit într-o comună din Suceava. Acesta a fost călcat de mașină chiar în curtea casei de o mătușă copilului. Femeia nu a observat când a parcat și l-a lovit pe micuț.

ADVERTISEMENT

Presa locală scria atunci că mașina l-a lovit pe copil cu partea laterală dreapta față. În urma impactului, minorul a murit. Șoferița, în vârstă de 32 de ani, a fost verificată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT